Dr. Aslı Elif Tanugur Samancı 'ya Uluslararası Ödül

Dr. Aslı Elif Tanugur Samancı 'ya Uluslararası Ödül

Farklı alanlarda elde ettikleri basarılarıyla lider ve öncü konuma ulaşmış etkin kadınları bir araya getirerek kadın liderliğini farklı kültürler, coğrafyalar ve kariyerler..

,
Dr. Aslı Elif Tanugur Samancı'ya Uluslararası Ödül
 
Dr. Aslı Elif Tanugur Samanci, Amerika Birlesik Devletleri’nde kurulan International Women’s Forum’un (IWF) Türkiye yapılanması olan IWF Türkiye tarafından ödüle layık görüldü.
 
IWF Türkiye’nin kamuda ve özel sektörde kendi alanlarında lider ve öncü karakterleriyle çevrelerine ilham veren kadınlara odaklanan “Karar Mekanizmalarında Kadin Liderler Projesi” çerçevesinde 100 kadın liderden biri seçilen BEE’O Propolis Kurucu Ortağı Gıda Yüksek Mühendisi Dr. Asli Elif Tanugur Samanci, 
 
“Farklı alanlarda elde ettikleri basarılarıyla lider ve öncü konuma ulaşmış etkin kadınlari bir araya getirerek kadın liderliğini farklı kültürler, coğrafyalar ve kariyerler çerçevesinde geliştirmeyi hedefleyen uluslararasi bir iletişim ve etkileşim ağı olan Uluslararasi Kadin Forumu’nun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum” dedi.
 
"Girişimcilik alanında dünyada çalışmalar yapmayı her zaman hayal ediyordum"
 
Başarılı girişimci kadınlarımızdan Dr. Aslı Elif Tanugur Samancı, şunları söyledi:
 
“Kadin girişimciliği alanında yaptıgımız bütün çalısmaların uluslararasi arenada duyulması, ses getirmesi çok degerli. Hem ülkemizin tanıtılması adına hem de kadın gücünün bütün dünyaya duyurulması anlamında çok önemli. ’Kadin lider’ sıfatıyla bir kadın formundan bu ödülü aldığım için de çok mutluyum. Uluslararasi kadın girişimciliği alanında da dünyada çalışmalar yapmayı her zaman hayal ediyordum. 
 
Bu benim için bir fırsat oldu. Eski IWF Baskani Kim Campbell’in bir konuşmasında söylediği gibi ‘IWF, bir organizasyona üye olmak için çok yogun olan kadınlar için bir yapılanmadır.’ Bundan sonra bütün uluslararasi toplantılara katılarak, uluslararasi projelerde yer alarak ülkemizi dünyada daha iyi temsil etmeye çalısacagım.”
 
IWF Türkiye Yönetim Kurulu Baskani Gülden Türkan ise, “Proje çerçevesinde ülkemizde kamuda ve özel sektörde kendi alanlarında lider ve öncü karakterleriyle çevrelerine ilham vermis kadıların oranını ortaya koyan bir araştırma yaptık. 
 
Bu araştırmada da Türkiye’nin ilk 100 sanayi ve ticari kurulusu, Yargıtay, Sayıştay, Hakimler ve Savcılar Kurulu, yerel yönetimler, Yükseköğretim Kurumu, e-Devlet ve vakıf üniversiteleri kategorilerinde 100 kadın lider isim belirledik. ‘Ben de karar veren kadınım, ben de imza atan kadınım, ben de karar mekanizmasında liderim’ diyen kadınların sayısını artırmaya hedefliyoruz” dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler