Wyndham Afyonkarahisar Termal Spa Otel Açılıyor

Wyndham Afyonkarahisar Termal Spa Otel Açılıyor

Afyonkarahisarlı iş insanı Engin Gökdemir, otelin “Wyndham Afyonkarahisar Termal Spa Otel" adıyla önümüzdeki haftalarda hizmete açılacağını söyledi. Wyndham'ın ilk Termal Oteli..

 
Wyndham Afyonkarahisar Termal Spa Otel Açılıyor. Wyndham'ın ilk Termal Oteli Afyon’da açılıyor...
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak Türkiye turizm haberlerinde  kaynağından edinmiş olduğumuz bilgiler göre;
 
Afyon’daki Sesemar Mermer’in sahibi olduğu Budan Termal Otel, Wyndham'ın ilk Termal Oteli olarak hizmete girmeye hazırlanıyor.
 
İzmir ve Antalya'da da otelleri bulunan Sesemar Mermer’in sahibi Afyonkarahisarlı iş insanı Engin Gökdemir, otelin “Wyndham Afyonkarahisar Termal Spa Otel" adıyla önümüzdeki haftalarda hizmete açılacağını söyledi.
 
Gökdemir, “Dünya çapında uluslararası bir marka olan Wyndham, Türkiye’de ve Dünya’da sofistike tasarım konseptlerinden ayrı yeni bir hizmet alanıyla bir ilke imza atarak markayı konsept çeşitleri Termal Spa konseptiyle Afyonkarahisar’a kazandırdık”
 
İlimiz dahilinde birçok ilde yatırımları ile bilinen Mermer sektörünün önde gelen isimlerinden SESEMAR Mermer Firmasının Sahibi İş insanı Engin Gökdemir’in yatırımlarına dahil ettiği Budan Termal Otel, yeni kimliği ile hizmet vermek için gün sayıyor.
 
İzmir ve Antalya’da da otelleri bulunan Afyonkarahisarlı iş insanı Engin Gökdemir, otelin, Dünya’da 9 binden fazla lokasyona sahip Dünya’nın en büyük otel firması unvanına sahip Wyndham ya da Ramada ismini alması bekleniyordu. Geçtiğimiz günlerde otel tabelası değiştirilerek yeni ismini aldı.
 
Eski adıyla Budan Termal Oteli yatırımlarına dahil ederek büyük bir projeye imza atan İş insanı Gökdemir, otelin baştan inşa edilerek yoğun bir çalışma sürecine girildiğini ifade etti.  
 
Türkiye’nin En Önemli Kavşak Noktası
 
Budan Termal Oteli satın aldığı 10 Kasım 2022 tarihinde ODAK Gazetesi muhabirlerine konuşan Afyonkarahisarlı iş insanı Gökdemir, Türkiye’nin en önemli kavşak noktalarından bir tanesi olan Afyonkarahisar için yaptığı yatırımdan memnun olduğunu ifade ederek projelerine devam edeceğini söylemişti.
 
Şubat ayından bu yana restorasyon aşamasında olan otelin yeni ismi “Wyndham Afyonkarahisar Termal Spa Otel” adıyla önümüzdeki haftalarda hizmete açılması bekleniyor. Müşterilerine Wyndham standartları ile hizmet verecek Wyndham Afyonkarahisar Termal Spa Otel, Wyndham bünyesindeki ilk ve tek Termal Otel özelliğine sahip olacak.

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler