Doğu Anadolu Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı

Doğu Anadolu Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı

Bu yıl 13.’sü düzenlenen Doğu Anadolu Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı kapılarını açtı. Fuara ilk gününden yoğun ilgi gösterilirken, renkli görüntüler de yaşandı. En Güzel Kuzu Baş..

 
İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından bu yıl 13.’sü düzenlenen en farklı fuar ve festivallerden Doğu Anadolu Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı ilk gününde renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fuarda düzenlenen en güzel kuzu yarışması ilgiyle takip edildi.
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak gastronomi haberlerinde edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
Bu yıl 13.’sü düzenlenen Doğu Anadolu Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı kapılarını açtı. Fuara ilk gününden yoğun ilgi gösterilirken, renkli görüntüler de yaşandı.
 
Doğu Anadolu Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı
Fuarda birçok ilden getirilen yöresel ürünler sergilenirken, organizasyon kapsamında çiftçilere bilgilendirmeler yapılarak, en güzel kuzu yarışması da düzenlendi.
 
En Güzel Kuzu Başkale’den
 
Fuar kapsamında düzenlenen en güzel kuzu yarışmasında 10 sevimli kuzu yarıştı. 
 
Yarışmada, Başkale ilçesinden katılan Rehmi Tunçdemir isimli vatandaşın kuzusu, birinci seçildi. Rehmi Tunçdemir’e, kuzusu birinci seçildiği için 5 bin TL para ödülü verildi. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler