Kahve Uzmanı

Kahve Uzmanı "Tchibo"

Enfes, yoğun ve ferahlatıcı Yazı yansıtan 3 farklı aroması ve kremamsı yumuşak içimli yapısıyla Creamy Frappe çeşitleri, espressonun yoğun aromasının yulaf sütüyle dengelendiği vegan Oat Whi..

 
Kahve uzmanı Tchibo, mevsimi yansıtan renkleri ve ferahlatıcı etkisiyle hem göze hem damağa hitap eden yaz menüsü ile sıcak havaları lezzetli bir molaya dönüştürüyor.
 
70 yıllık kahve uzmanlığı ile gerçek kahve lezzeti sunan Tchibo, mevsimi yansıtan yeni tatlarını ve modern dokunuşlarla taçlandırılmış klasik lezzetlerini harmanladığı yaz menüsüyle kahve severleri benzersiz bir keşfe davet ediyor. 
 
Tchibo
Enfes, yoğun ve ferahlatıcı Yazı yansıtan 3 farklı aroması ve kremamsı yumuşak içimli yapısıyla Creamy Frappe çeşitleri, espressonun yoğun aromasının yulaf sütüyle dengelendiği vegan Oat White Chocolate Frappe; 
 
soğuk kahve klasiği frappeye yeni bir boyut katan dolgun lezzetler. 
 
Sıcak havalara serin bir mola Mango ve limonata ikilisinin ferahlatıcı etkisine davet eden Crushed Mango Lemonade ve Orta Afrika çekirdeklerinin 16 saat boyunca demlenmesiyle elde edilen cold brew ile limonun birlikteliğinden doğan bir Tchibo klasiği Cold Brew Lemonade, mevsim meyvelerini vurgulayarak tek bir yudumda yaz esintisini damaklara taşıyor. 
 
Tchibo
Yaza yakışan farklı lezzetler Tchibo özel ürünü Espresso Ginger Ale, birbirine tezat tatlar espresso ve zencefilli gazozun uyumuyla serinletici bir içim deneyimi sunuyor. 
 
Irish Latte ise Irish kreması ile klasik İrlanda kahvesinden esinlenen farklı bir haz. 
 
Mevsimin enerjisini ve canlılığını hem görüntüsüyle hem de tadıyla yansıtan lezzetlerle zenginleşen yaz menüsü; Tchibo mağazalarında kahve severleri bekliyor.
 
Tchibo


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler