Çölyak Farkındalık Standı

Çölyak Farkındalık Standı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuran hasta, hasta yakınları ve çalışanlarına Çölyak hastalığı nedir, belirtileri, teşhis ve tedavi yöntemleri hakkında bilgilendirmek için stant kuruldu. Eğitim Araş..

 
Eğitim Araştırma Hastanesinden Çölyak Farkındalık Standı Kuruldu...
 
Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi poliklinikler girişinde 'Çölyak Hastalığı Farkındalık Standı' kuruldu.
 
Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Olarak Bağışıklık Sistemi Haberlerimizde Kaynağından Edinmiş Olduğumuz Bilgilere Göre;
 
Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuran hasta, hasta yakınları ve çalışanlarına Çölyak hastalığı nedir, belirtileri, teşhis ve tedavi yöntemleri hakkında bilgilendirmek için stant kuruldu.
 
Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Burak Özşeker ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Hatice Topal öncülüğünde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından kurulan stantta vatandaşlarımıza broşürler dağıtılarak bilgilendirmelerde bulunuldu.
 
Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan ve hastane yöneticileri Çölyak Farkındalık ve Çölyak hastalığı farkındalık standını ziyaret ederek hekimler ve öğrencilere gerçekleştirdikleri etkinlik için teşekkür ettiler.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler