Beşinci Afyonkarahisar Lezzet Ve Turizm Festivali Başlıyor

Beşinci Afyonkarahisar Lezzet Ve Turizm Festivali Başlıyor

Afyonkarahisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde en farklı fuar ve festivallerden bu yıl beşincisi düzenlenecek Uluslararası Gastro Afyon Lezzet ve Turizm Festivali 29-30 Eylül-1 Eki

 
Beşinci Afyonkarahisar Lezzet Ve Turizm Festivali... Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’da Lezzet Şöleni Yaşamaya Hazır Mısınız ?
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere dayanarak; 
 
Afyonkarahisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde en farklı fuar ve festivallerden bu yıl beşincisi düzenlenecek Uluslararası Gastro Afyon Lezzet ve Turizm Festivali 29-30 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 
 
Uluslararası Ünlü şefler ve akademisyenlerin, gastro showlar ve bilimsel çalışmalarla damga vuracağı festival; yemek yarışmaları, paneller, konserler ve sürpriz birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. 
 
Takvimlerinize şimdiden not edin ve bu postu kaydedin. 29 Eylül’de “Lezzetlerin kesiştiği nokta: Afyonkarahisar”da buluşalım. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler