Ünlü Türk Şefi Ahmet Özdemir "Elysium" Restoranlarını Açtı

Gelecekte genç Türk mutfağı şeflerine de örnek olabilecek bir şekilde detaylara yer veren ünlü şef alışılagelmişin dışında en zor restoran konseptlerinden biri olan kıtalararası mutfak..

 
Ünlü Türk Şefi Ahmet Ozdemir "Elysium" Restoranlarını Açtı....
 
Uluslararası Türk mutfağı şefi Has aşçıbaşı ünvanı ile tanınan Ahmet Ozdemir 4 nisan tarihinde "Elysium" group bünyesine katılarak inşaat aşamasından itibaren lagos' ta çalışmalarına devam etmekteydi. İşverenleri ile istanbulda anlaşma yapan ahmet şef baştan sona lagos ve "Elysium" Restoranlarının küçük açılışa uzanan serüveninin her aşamasını anlattı.
 
Haberin en başında "Elysium" Restoranları'nın bir Türk mutfağı konsepti olmadığını ve "KITALARARASI MUTFAK KONSEPTİ" olduğunu belirten ünlü şef açıklamalarının devamında bu konuyu da detaylandırdı...
 
Gelecekte genç Türk mutfağı şeflerine de örnek olabilecek bir şekilde detaylara yer veren Ünlü Türk Şefi Ahmet Ozdemir alışılagelmişin dışında en zor restoran konseptlerinden biri olan kıtalararası mutfak konseptinde hazırlamış olduğu restoran menülerini lagos gastronomisinin hizmetine sundu...
 
Koordinatör şef Özdemir Türk aşçı haberlerine lagos "Elysium" Restoranları'nın açılışları hakkında açıklamalarda bulundu...
 
Haber içerisinde belirtilen tüm soruların cevabını ayrıntılı detayları ile birlikte aşağıdaki VİDEO İÇERİĞİNDE bulabilirsiniz...
 
 
**** kısaca kendinizden bahsedermisiniz? Aşçılık serüveniniz nasıl başladı?
 
**** Lagos serüveniniz nasıl başladı?
 
**** kısaca bize Lagos şehri ve Lagos gastronomisi hakkında düşüncelerinizi aktarabilirmisiniz? 
 
**** "Elysium" group bünyesinde bulunan restoranların inşaat aşaması ne kadar sürdü? bu konuda yaşadığınız en büyük sıkıntılar nelerdi?
 
**** "Elysium" Restoranları nedir? "Elysium" Restoranları kaç ayrı restorandan oluşuyor? "Elysium" Restoranlarını kısaca tanıtabilirmisiniz?
 
**** kıtalararası restoran ve mutfak konsepti nedir? yeni restoran projenizde kıtalararası mutfaklar üzerine karar alamanızı gerektiren sebebler nelerdi?
 
**** "Elysium" group bünyesinde statünüz nedir? Yetkilerinizi kullanırken nelere dikkat ettiniz?
 
**** Bir mutfak şefi nasıl bu kadar donanımlı olabilir? uluslararası ünlü bir Türk şefi olarak tecrübelerinizin sırrı nedir? 
 
**** "Elysium" Restoranlarında personel ihtiyacınızı nasıl karşıladınız, personel hiyerarşisini uygulamakta zorluk yaşadınızmı? 
 
**** personel ihtiyaçlarınızda kıtalararası restoran ve mutfak konsepti olarak aradıklarınızı bulabildinizmi?
 
**** Yeni restoran "Elysium LAGOS" group bünyesinde yaşadığınız en büyük problemler nelerdi? Bu problemleri nasıl aştınız?
 
Ünlü Türk Şefi Ahmet Ozdemir "Elysium" Restoranlarını Açtı
**** yeni restoran açılışlarında küçük açılış ve büyük açılış nedir? Bu konularda bir çalışmanız oldumu?
 
**** yeni açmış olduğunuz restoranlarda hangi ünlü mutfaklara yer verdiniz? Genel restoran menüleri içerinde kullanmış olduğunuz Türk mutfağı yemeklerinin % oranı nedir?
 
*** lagos şehrinde mesleki eğitimlerinizde yaşadığınız en büyük sıkıntılar nelerdir?
 
**** tedarik zinciri konusunda lagos hakkında deneyimlerinizi aktarabilirmisiniz?
 
**** yaşadığınız diğer dünya ülkelerine oranlar lagos'ta sosyal yaşamdan bahsedermisiniz...
 
**** lagos'ta hayat pahalılığı hangi orandadır. Halkın büyük çoğunluğunun durumu nedir?
 
**** Osmanlı kuvvet macunları hakkında lagos şehrinde bir çalışmanız oldumu? Kuvvet macunları hakkında sözlemek istediğiniz özel bir konu varmı?
 
 
 
 
Ahmet Özdemir- Has Aşçıbaşı 
Uluslararası Restoran Ve Mutfak Danışmanı
Osmanlı Ve Türk Mutfağı Dünya Gönül Elçisi
 
İngilizce web sitem; 
Türkçe web sitem: 
 
 
Turkish Cuisine Chefs, Turkish Chef, Restaurant Consultancy, Kitchen Consultancy.
 
NIGERIA LAGOS ELYSIUM GROUP FINE DINING RESTAURANT FOOD MENU;

NIGERIA LAGOS ELYSIUM GROUP GARDEN RESTAURANT FOOD MENU;

NIGERIA LAGOS ELYSIUM GROUP BISTRO RESTAURANT FOOD MENU;

CHEF'S TEST MENU IN NIGERIA LAGOS ELYSIUM GROUP SEA FOOD OPTION;

NIGERIA LAGOS ELYSIUM GROUP CHEF'S TEST MENU IN RED MEAT OPTION;

NIGERIA LAGOS ELYSIUM GROUP COFFEE SHOP FOOD MENU;

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler