Turizm Emekçisi Dostlar...

Mustafa POLAT
Yazar:Mustafa POLAT
Bu yazı

Turizm Emekçisi Dostlarımız...
 
Hayat hiçbir zaman sizlere iyi olanaklar sunmaz.. Gözlerimizi borçlu açtığımız bu evrende, sistemin acımasızlığına tanıklık ediyoruz.
 
Haramilerin bizleri köle gördüğü bir ütopyada, onurlu yaşamanın bedelini acı çekerek ödüyoruz..
 
Binlerce Turizm emekçisi dostlarımızın açlık ve sefaletle cebeleştiğini kimseler inkar etmesin...
 
Bu bizlerin kaderi olmamalıydı arsızlığa verdiğim gülmelerim aslında kadere bir sitemimdir..
 
Ben çalışırken arkadaşlarımın işsiz ve perişan gezmelerine yüreğim elvermiyor... Doğruları söylemenin suç teşkil ettiği bir havayı hep beraber soluyoruz..
 
Hayatın acımasızlığına yenik düşerken herbirimiz ve herbirimiz kader denilen bu yokluğa boyun bükerken, bazılarının zevki sefalarına tanıklık etmiş oluyoruz.
 
Yıllardır cefasını çektiğimiz mutfaklarımızı terkedip, ayakta durma mücadelesini onurlu bir şekilde farklı sektörlerde sürdüren mutfak emekçisi dostlarımızın bu hüzünlü yaşamlarına bizleri tanık edenlere hakkımızı helal etmiyoruz..
 
Bizler aç kalırsak sizler de aç kalırsınız..
 
Yüreğimizin duygu ve acı hissettiği her bölgede, bizlerin kaderlerine ortak olan çok dostumuzun mağdur ve hüzünlü yaşamlarına tanıklık etmek ne acı ve anladımki ders çıkarmanın hayatta kalmaya dair çok anlamı varmış..
 
SÖMÜRÜSÜZ bir dünya ,eşit bir yaşam dilediğimiz, umutlarımızın haykırışı olan 1 MAYIS sabahında görüşmek umudu ile DOSTÇAKALINIZ...






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.