• En Meşhur Börek Çeşitleri

    En Meşhur Börek Çeşitleri

  • En Meşhur Börek Çeşitleri

    En Meşhur Börek Çeşitleri

  • En Meşhur Börek Çeşitleri

    En Meşhur Börek Çeşitleri

  • En Meşhur Börek Çeşitleri

    En Meşhur Börek Çeşitleri

  • En Meşhur Börek Çeşitleri

    En Meşhur Börek Çeşitleri

  • En Meşhur Börek Çeşitleri

    En Meşhur Börek Çeşitleri

  • En Meşhur Börek Çeşitleri

    En Meşhur Börek Çeşitleri

  • En Meşhur Börek Çeşitleri

    En Meşhur Börek Çeşitleri

  • En Meşhur Börek Çeşitleri

    En Meşhur Börek Çeşitleri

En Meşhur Börek Çeşitleri

Geleneksel Anadolu mutfağında en iyi börek çeşitleri nelerdir? Yöresel mutfaklarımızda tercih edilen en iyi börek tarifleri hangileridir? Evde börek yaparken nelere dikkat edilir? Börek yapmanın püf nokta..

 
Geleneksel Anadolu mutfağında en iyi börek çeşitleri nelerdir? Yöresel mutfaklarımızda tercih edilen en iyi börek tarifleri hangileridir? Evde börek yaparken nelere dikkat edilir? Börek yapmanın püf noktaları nelerdir?
 
Türk aşçı haberleri olarak şeflerin özel börek tariflerinden olan en en meşhur börek çeşitlerini araştırdık...
 
Türk mutfak kültüründe ve yemek arşivimizde olan en iyi lezzetlerden olan börek çeşitlerimizi mutfaklarınıza getirdik...
 
Beyinli Saray Böreği nasıl yapılır? Bu güne kadar evde Beyinli Saray Böreği yaptınızmı? Evde Beyinli Saray Böreği yapmak için Türk mutfağı şelerinin özel börek tariflerinden faydalanmak istermisiniz?
 
İşte sizler için en iyi börek tarifleri arasından araştırdık ve Şef Mehmet Yalçınkaya'ya özel Beyinli Saray Böreği tarifini mutfaklarınıza getirdik...
 
En Eski Börek Çeşitlerinden ve Börek Tariflerinden Beyinli Saray Böreği Tarifi
 
En Eski Börek Tariflerinden ve Hamur İşi Tariflerinden Beyinli Saray Böreği Tarifi
En Sevilen Börek Çeşitlerinden Beyinli Saray Böreği İçin Kullanılan Malzemeler Nelerdir?
 
En Meşhur Börek Çeşitleri
En Farklı Hamur İşi Tariflerinden Beyinli Saray Böreği Börek İçi İçin:
 
*   4 Adet Koyun Beyni
*   4 Su Bardağı Su
*   2 Yemek Kaşığı Sadeyağ
*   3 Yemek Kaşığı Un
*   1 Su Bardağı Süt
*   Tuz
*   2 Adet Yumurta Sarısı
*   100 Gr Kars Gravyer Peyniri
*   1/2 Adet Muskat Cevizi
 
Beyinli Saray Böreği Börek İçin:
 
*   10 Adet Milföy Hamuru (Her Biri 60 Gr)
*   2 Adet Yumurta Sarısı
 
En Beğenilen Böreklerden Beyinli Saray Böreği Yapılış Tarifi;
 
Bir tencereye beyin ile su ekleyin ve 15 dakika haşlayın. Beyinleri soğuk su ile soğuttuktan sonra bir süzgeçten geçirin ve beyin zarlarını temizleyin. Tencerede sadeyağı eritin ve un ilave ederek kokusu gelinceye kadar kavurun. 
 
Daha sonra yavaş yavaş soğuk süt ilave ederek muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştın. Beyni ve yeterli miktarda tuzu ilave edip tekrar karıştırın. Hazır olan karışıma 2 adet yumurta sarısı, Kars gravyer peynirini ekleyip iyice karıştırdıktan sonra ocaktan alın. 
 
 
Üzerine yarım muskat cevizini rendeleyin. Tezgâha 10 adet milföy hamurunu serip merdane yardımıyla inceltin. Hazırlanan beyinli börek harcını ortalarına koyun ve kare bohça şeklinde katlayıp aralıklar ile tepsiye dizin. 
 
Üzerlerine yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 190 derecedeki fırında 20 dakika pişirin ve servis edin.
 
En İyi Börek Çeşitlerinden Pırasalı Arnavut Böreği
Yöresel lezzet taşıyıcısı "Fazile Paksoy"
 
En Meşhur Börek Çeşitleri
Ben 9,10 yaşlarında iken küçük ablamın üç ev ötemizde oturan arnavut komşumuzun  oğluna gönlünü kaptırıp evlenmesi ile soframıza girdi bu börek. Daha önce yetiştirilmiş pırasa fidanı alıp dikerdik tarlamıza. Pırasanın, yemeğini ve köftesini yapardık. 
 
Bu börek için bir hayli çok pırasa fidanı dikmek gerekiyor. Arnavutların pırasayı çok sevdiklerini de o yıllarda öğrendim. Ve Arnavutların karınlarını  tıka basa doyurduktan sonra, sofraya tatlı bile gelse artık pırasa  olsa yemem diyerek pırasaya verdikleri değeri de.
 
 
Pırasa tohumları 2 adım genişliğinde 8,10 adım uzunluğunda ocaklara çimlenir.Fidana dönüşüp 1_1,5 karış kadar uzadıklarında, gövdelerinin kalınlaşması için göbek kısımları korunarak uç yaprakları kırpılır. Bu işlem  fidanlar iyice canlanana kadar 1 ay içinde 3,4 kez tekrarlanır. Bu börekte iç olarak işte bu kırpılan kısımlar kullanılıyor.
 
En Farklı Börek Tariflerinden Pırasalı Arnavut Böreği Tarifi
Malzemelerimiz :
 
*    Hamur tutmak için un,
*    su ve tuz.
*    İçi için pırasa yaprakları ve kaymak
*    Hamurları açmak için bolca sıvı yağ.
 
En Farklı Börek Tariflerinden Pırasalı Arnavut Böreği Yapılışı :
Un su ve tuz ile hamurumuzu tutuyoruz. Kullanacağımız tepsinin büyüklüğüne göre topalaklara ayırıyoruz. Topalakların üzerine biraz un serpip 10 dakika kadar bekletiyoruz.Daha sonra oklava ile pasta tabağı büyüklüğünde açıyoruz. Açtığımız hamurları bolca yağlayıp 6 hamur üst üste olacak şekilde sıralıyoruz.
 
Bu işlemden sonra hamurları  yarım saat kadar bekletiyoruz.Bu süre ununuzun cinsine ,yaptığınız ortamın sıcaklık durumuna göre farklılık gösterebilir.
 
En iyi hamur işi tariflerinden Pırasalı Arnavut Böreğinin Yapımı :
 
Kullanacağınız tepsinin dibini yağlıyoruz.Bekleyen yağlı hamurlardan iki tane alıyoruz.Önce ellerimizin üstünde açarak biraz büyütüyoruz. Daha sonra uçlarından tutarak çevire çevire büyütüp hamuru inceltiyoruz. 
 
Diğer 4 hamuruda 2, şerli olarak aynı şekilde açıp, tepsinin kenarlarından dışarı taşacak şekilde 6 tane yufkayı tepsimizin dibine döşüyoruz. Hazırladığımız kaymaklı pırasalı harcı ortasına yayıyoruz.Diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayıp ucunda kalan kalın kısımları kestikten sonra böreğimizin üstünü kapatıyoruz. 
 
Altta kalan yufkanın da kalın olan uçlarını kesip, üst yufka ile birlikte kenarlarını elimizle hafifçe bastırarak kapatıyoruz. Üzerini yağlayıp, dilimledikten sonra böreğimizi fırına atıyoruz.
 
Arada kontrol ederek pişiriyoruz. İsteğe göre piştikten sonra üzerine biraz daha kaymak sürüp 5 dakika kadar fırında tutabilirsiniz. Fırından çıktıktan sonra ilk sıcaklığı geçene kadar üzerini bir tepsi ile örtüyoruz veeee böreğimiz yemeğe hazır.
 
Taze sebze ve ota ulaşma konusunda bizler şanslıyız, azda olsa koruyabildiğimiz toprağımız var ve şartların zorluğuna rağmen üretmekte direniyoruz. Herkezin pırasa fidanı dikip yapraklarını  kullanması da mümkün değil artık malesef. 
 
Geleneksel tatlarımızı  çocuklarımıza ve torunlarımıza aktarabilmek için tarım alanlarınıza sahip çıkmalıyız. Aynı böreği pırasaları ince ince doğrayarak ta yapabilirsiniz. Mutfaklarımızdan yemek kokusu ve yaptıklarınızı paylaşacak sevdiklerimiz eksik olmasın.
 
Sevgilerimle.
 
***
Boyoz Nasıl Yapılır?
Boyoz nedir? Boyoz nereden geldi? En faklı hamur işi tariflerinden Boyoz ilk defa nerede yapıldı? Boyoz yöresel mutfaklarımızdan hangi ilimizde meşhurdur? Boyoz hamuru...
 
Boyoz nedir? Boyoz nereden geldi? En faklı hamur işi tariflerinden Boyoz ilk defa nerede yapıldı? Boyoz yöresel mutfaklarımızdan hangi ilimizde meşhurdur? Boyoz hamuru nasıl yapılır?
 
En Meşhur Börek Çeşitleri
En Eski Börek Çeşitlerinden Boyoz Nasıl Yapılır?
Boyoz Yapabilmek İçin Kullanılan Malzemeler Nelerdir?
 
*     500 Gram Un
*     250 Mililitre Ilık Su
*     Yarım Tatlı Kaşığı Toz Şeker
*     Çeyrek Su Bardağı Zeytinyağı
*     1 Tatlı Kaşığı Tuz
 
Geleneksel Türk Mutfağında En İyi Lezzetlerden Boyoz Hamurunun Ve Boyozun Yapılış Tarifi;
 
İşe unu elemekle başlayın. Elenmiş unu derin bir karıştırma kabına veya mutfak tezgahının üzerine alın. Una toz şekerini ve tuzunu ilave edin. Toz karışıma yavaş yavaş ılık su ekleyerek hamuru yoğurmaya başlayın.
 
Hamuru 10 dakika kadar güzelce yoğurun. Kıvamı kulak memesi yumuşaklığından biraz daha sert olacak şekilde bir hamur elde edeceksiniz. Bu hamurun üzerini hava almayacak şekilde streç filmle kaplayın ve 20 dakika kadar dinlenmeye bırakın.
 
Dilenen hamuru rulo şeklinde açın ve ceviz büyüklüğünde hamur bezelerine ayırın. Bezelerin üzerini nemli bir bezle örtün ve oda sıcaklığında tekrar 20 dakika bekletin.
 
Dinlenen hamurları merdane kullanarak açın. Üzerlerine zeytinyağı sürün.
 
Boyoz Nasıl Yapılır?
Açıp, yağladığınız bütün bezeleri üst üste dizin ve hamuru inceltebildiğiniz kadar açın. Yağlı hamur açma işlemini, mümkünse mermer bir tezgahta yapmanız işinizi kolaylaştıracaktır.
 
Üst üste dizdikten sonra incecik açtığınız yağlı hamur katlarını zarf şeklinde katlayın. Zarf şeklindeki hamuru rulo şeklinde sarın. Yağlı hamur rulosunu son kez oda sıcaklığında 20 dakika kadar dinlenmeye bırakın.
 
Fırını 200 derecede ısıtmaya başlayın. Kullanacağınız fırın tepsisinin tabanını yağlı kağıtla kaplayın. Dinlenen yağlı hamurdan dilediğiniz büyüklükte hamur parçaları kesin. Bu parçaları elinizle hafifçe yuvarlayın.
 
Yuvarladığınız hamur parçalarının orta kısımlarına parmağınızla bastırdıktan sonra aralıklarla fırın tepsisine yerleştirin. Önceden 200 derece ısıtılmış fırında üzerleri güzelce kızarana kadar pişirin.
 
****
 
En Eski Yöresel Börek Çeşitlerinden Muğla Gözleme (Saç Böreği)
Yöresel Lezzet Taşıyıcısı "Rahime Arslan"
 
En Meşhur Börek Çeşitleri
Eğer Muğla da  yaşıyorsanız mutlaka bilirsiniz bu lezzeti. Biz büyüklerimizden adını Saç böreği olarak duyduk. Hatta yol kenarlarımız da bile sık sık rastlanır gözleme yapan mekanlara. Apartmanda yaşıyorsak bile yapılır mutlaka. En özlenen lezzet. 
 
Gözlemeyi istediğimiz çeşitlilikte yapmak mümkün. Biz otlu, patatesli, şekerli ve otlu acılı severiz... Muğla mutfak kültüründe en iyi lezzetlerden Muğla Gözleme (Saç Böreği) Hamuru için: 
 
Un, su, tuz, az bi zeytin yağı. Hamurumuzu kulak memesi kıvamından biraz sert oluncaya kadar su ekleyerek yoğuruyoruz. Bir saat kadar dinlendirip, mandalina büyüklüğünde bezeler yapıp un ile açıyoruz. İçerisine isteğinize göre malzeme koyabilirsiniz.
 
Geleneksel Türk mutfağında en iyi hamur işi tariflerinden Muğla Gözleme (Saç Böreği) İç harcı için: 
 
Muğla Gözleme (Saç Böreği)
Ispanak, dereotu, pazı, pancar yaprağı, taze soğan, taze sarımsak, köremen, gelincik otu iyice yıkanıp ince ince kıyılır. 
 
Taze çökelek, tuz ve yağ ile iyice harmanlıyoruz. yufkamızın içine koyup yufkayı kapatıyoruz. Acılı istiyorsak bol acı biber ekleyebiliriz. Patatesli istiyorsak, patatesi çiğ olarak rendeleyip suyunu sıkıyoruz. 
 
Muğla Gözleme (Saç Böreği)
Sonra yufkanın içine koyup üzerine karabiber, kaşar peyniri koyup kapatıyoruz. 
 
Şekerli içinse yufkanın içerisine şeker ekip biraz yağ ekip kapatıyoruz. Köyde sac üzerinde yapılanı makbuldür tabii. Fakat ben apartmanda tüplü sac üzerinde pişirdim eğer oda yoksa teflon tavadada pişirebilirsiniz.
 
Muğla Gözleme (Saç Böreği)
Deneyecek olanlara şimdiden Afiyet olsun...
 
*****
En Sevilen Börek Çeşitlerinden Leğen Böreği Nasıl Yapılır?
Şef Selma Atabey
 
Kurban bayramlarının ritüellerinden leğen böreği. Yapması da yemesi de özen istiyor. Bu özel Muğla yöreseline ait böreği yapmak, tatmak ve sizler için görüntülemek isteğiyle Nif'e gittik. Asile Işık, Yıldız Işık  ve Durdu Işık'a misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. 
 
Ağarlamak bizim kültürümüzde var evet. Ama burada ki sıcaklığı çok ender yaşarım ben kendi adıma. Önce sohbet ettik tabi. Merakımdan sordum Nif'in anlamı nedir diye. Nif "Rum gelini" demekmiş. İlginç değil mi? Biraz araştırayım istedim.  Nif Yunanca gelin demekmiş. 
 
En Meşhur Börek Çeşitleri
Leğen Böreği Nasıl Yapılır?
Söylenenle örtüşüyor bu manada. Antik kentlerin çok olduğu bölgemizde Yunan veya Rum esintileri her zaman var biliyorsunuz. Leğen böreği ise ismini hamurun yoğurulduğu ve pişirildiği demir kaplara leğen denmesi nedeniyle alıyormuş. 
 
Çok lafa gerek yok bence böreğin iştah açıcı görüntüsü, tarifi, fotoğrafları ve videosu (Sayfanın altındaki linkten görebilirsiniz) fazlasıyla bu lezzeti açıklıyor.  
 
Leğen Böreği Nasıl Yapılır?
Yöresel Mutfaklarımızdan Muğla Mutfak Kültüründe En İyi Hamur İşi Tariflerinden Leğen Böreği Nasıl Yapılır? "Geleneksel Türk Mutfağı Şeflerimizden Selma Atabey"
 
En Eski Hamur Börek Tariflerinden Leğen Böreği İçin Kullanılan Malzemeler:
 
Leğen Böreği Nasıl Yapılır?
*     1,5 Kg Oğlak Veya Kuzu Eti
*     1,5 Kg Bulgur,
*     1/2 Kg İç Yağı,
*     2 Adet Kuru Soğan
*     1 Çay Bardağı Zeytinyağı
*     2 Kg Mısır Unu
*     Taze Arapsaçı
*     Taze Nane
*     Kuru Arapsaçı Tohumu
*     Kimyon
*     1 Kaşık Toz Biber
*     Tuz
 
Muğla Yemek Kültüründe En İyi Lezzetlerden Leğen Böreği Yapılış Tarifi:
Mısır unu tuz ile karıştırılır ve su ile yoğurulur. İç harcı için kuşbaşı doğranmış et kavurulur. Kendi suyunu salıp tekrar çekene kadar çok yüksek olmayan ısıda arada karıştırarak pişirilir. Suyunu çektiğinde zeytinyağı ilave edilerek karıştırılır. Yemeklik doğranmış soğanlar etin içerisine alınarak kavurmaya devam edilir.  Yıkanıp süzülmüş bulgur ilave edilerek kavurmaya devam edilir.
 
Leğen Böreği Nasıl Yapılır?
Taze ve kuru baharatları konularak karıştırılıp ocaktan alınır. Ayrı bir tencerede doğranmış iç yağı eritilerek yağı çıkartılır. Demir leğene önce eritilen iç yağından bolca yayılır üzerine mısır unundan yapılan hamurun yarısı ile bir parmak kalınlığından az ince açılan hamur yayılır. Üzeri etli iç harcı ile kaplanır. Üstü için hamurun kalan yarısı kalınca açılır ve iç harcın üzerine serilir. 
 
Tabanına döküldüğü gibi iç yağından üzerine de bolca sürülerek pişmeye hazır hale getirilir. Odun ateşinde pişirlmek üzere yöreselde sayacak (sac ayağı) denilen aparatın üzerine tepsi konularak üzeri sac ile kapatılır. Kapatılan sacın üzerine de köz koyulur. Böylece alttan ve üstten pişmesi sağlanır. Her tarafının dengeli pişmesi için tepsi sık sık çevrilir. Ateşten alınan böreğin üzerine tereyağı sürülerek çektirilir. 
 
Dilimlenerek sofraya getirilir. Buz gibi yayık ayranı ile sıcak sıcak yenir. Sıcak yenmesi tavsiye edilir. Çünkü pişerken yanmasın, lezzetlensin diye konulan iç yağı çok çabuk donabilir. Donması lezzetini olumsuz etkileyebilir. 
 
Evinizin bereketi, damağınızın tadı ve elinizin lezzeti eksilmesin. 
Sağlıkla kalın.
 
****
Muğla Mutfağında En İyi Lezzetlerden "Milas Böreği"
Ayşe Çelikkanat
 
En Meşhur Börek Çeşitleri
Muğla mutfak kültüründe Milas böreği nasıl yapılır? En iyi yöresel mutfaklarımızdan Muğla mutfağında efsane börek tariflerinden evde Milas böreği yapmak için nelere ihtiyaç vardır?
 
Muğla Mutfağında En İyi Lezzetlerden "Milas Böreği"
Yöresel mutfaklarımızda ev hanımlarımızın özene bezene özel günleri için yaptıkları nefis hamur isi tariflerinden örnek yöresel tarifi ile Muğla Yemekleri Kültür Paylaşım Grubu üyelerinden Ayşe Çelikkanat’ın özel tarifini Türk aşçı haberleri olarak sizlerle paylaşıyoruz.
 
Muğla Mutfağında En İyi Lezzetlerden "Milas Böreği"
Selam; Basta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Bugün Milas böreği yaptım. Ispanak, Dereotu, Maydanoz,  Gazyak, körmen, çökelek. İlk defa yaptım...
 
Eksiklerim varsa şimdiden affola...
 
En Meşhur Börek Çeşitlerinden ve Muğla Mutfağında En İyi Lezzetlerden "Milas Böreği"
En İyi Yöresel Börek Tariflerinden Milas Böreği Nasıl Yapılır?
Muğla Mutfağında Muhteşem Hamur İşi Tariflerinden Milas Böreği İçin Kullanılan Malzemeler Nelerdir?
 
*     5 Su Bardağı Un
*     1/2 Fincan  Zeytin Yağ 
*     1 Fincan Yoğurt 
*     1 Tatlı Kaşığı Tuz  
*     1 Su Bardağı Şu
*     1 Su Bardağı Zeytin Yağı Tepsiye Yağlamak İçin
 
Geleneksel Türk Mutfağı Yemek Arşivinde de Yer Alan Özel Börek Tariflerinden Milas Böreği Yapılış Tarifi:
 
Muğla Mutfağında En İyi Lezzetlerden "Milas Böreği"
Bütün malzemeyi karıştırıp güzel hamur haline getirdim.10  eşit beze ayirdim  Üstüne stresiyip 1 saat dinlenirdim hamurları 1 bezeye tabak boyunda açtım üstüne zeytin yağı sürdüm 2 ci bezeci aynı boyda açıp üst üstte  gelecek şekilde 2sini birden açtım. 
 
Muğla Mutfağında En İyi Lezzetlerden "Milas Böreği"
Yağlanmış tepsiye serdim böylece aynı şekilde gene 2 tane daha açtım üstüne hazirladigim otlardan serdim aynı gene 2 beze açtım kalan harcı serdim  kalan 4 bezeyide aynı şekilde 2 şerli olarak açtım tepsiye serdim böreği  kesip  bol zeytin yağı sürdüm 200 derelik fırında pişirdim...
 
****
En Meşhur Börek Çeşitlerinden Çibörek "Eskişehir Mutfağı" 
Dr. Öğr. Üyesi Şef Yılmaz Seçim
 
En Meşhur Börek Çeşitleri
En İyi Hamur İşi Tariflerinden Çiğ Börek Kullanılacak Malzemeler;
Eskişehir Yemek Kültüründe Çiğ Börek İç Malzemeleri;
 
*     250 gram kıyma
*     1 adet kuru soğan
*     1 çay kaşığı tuz
*     1 çay kaşığı karabiber
*     1 bardak su
*     Kızartmak için bol sıvıyağ
*     Servisi için ayranla ikram ediniz.
 
Eskişehir Mutfağında Çiğ Börek Hamur Malzemeleri;
*     2 bardak un
*     1 yemek kaşığı üzüm sirkesi
*     1 bardak su
*     1 çay kaşığı tuz
 
Nefis Börek Tariflerinden Çiğ Börek Harcının Hazırlanması;
*     Soğanı bıçakla ince ince kıyın.
*     Kıymayı soğan, tuz ve karabiber ile iyice karıştırın.
*     Hazırladığınız harca su ekleyip tekrar yoğurun.
*     İç harç sulu olmazsa börek kızarırken kıyma içinde top top olur.
 
Çibörek "Eskişehir Mutfağı"
 
Eskişehir Mutfak Kültüründe Çiğ Börek İşlem Basamakları;
 
Unu bir kâseye boşaltın. Ortasını havuz gibi açıp tuz, sirke ve suyu ekleyin. Hamur elinize yapışmayacak hale gelene kadar kulak memesi kıvamında iyice yoğurun.
 
Dinlenen hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler yapın. Hamuru açacağınız tezgâhı ve merdaneyi unlayın. Her bezeyi 2 yufka kalınlığında ve yaklaşık 20 santim, tabak büyüklüğünde açın.
 
Kızartırken böreğin yağ çekmemesi için fazla ununu silkeleyin. Açılan hamurun bir yarısına malzemeden 1 kaşık koyun. Yuvarlak kenarlarında 1 cm boşluk bırakarak malzemeyi hamurun yarısına iyice yayın.
 
Hamurun diğer yarısını yarım ay şeklinde üzerine kapatın. Elinizle iyice bastırın ve kenarlarını kesme ruleti, keskin tencere kapağı veya çay tabağı yardımıyla kesin. Harcı konup hazırlanan börekleri sulanmaması için bekletmeden kızartmak gerekir.
 
Hazırlanan börekleri hemen bol kızgın yağda her 2 tarafı pembeleşene kadar kızartın. Sıcak olarak yanında ayranla birlikte servis yapın.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Foto Galeri Haberleri