Şef Emre İnanır, Bocuse d’Or Norveç’teki Yarışa Hazır!

19-20 Mart 2024 tarihlerinde düzenlenecek bu prestijli etkinlik, gastronomi dünyasının kalbinin atacağı yer olacak. Trondheim şehri, yarışma için Avrupa'nın dört bir yanı..

 
Türk Gastronomisini Avrupa’da Temsil Eden Şef Emre İnanır, Bocuse d’Or Norveç’teki Büyük Yarışa Hazır!
 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri web sitesi olarak, şef Emre İnanır ve değerli ekibine Norveç'teki Bocuse d’Or Avrupa seçmelerinde sonsuz başarılar dileriz. Gastronomi dünyasının en prestijli yarışmalarından birinde ülkemizi temsil edecek olan siz değerli profesyonellere olan inancımız tamdır.
 
Türk mutfak kültürünün benzersiz lezzetlerini, yaratıcılığınız ve ustalığınızla dünya sahnesinde sergileyeceğinize olan güvenimiz tam. Bu önemli yolda gösterdiğiniz azim, tutku ve mükemmellik arayışı, gelecek nesillere ilham kaynağı olacak. Başarılarınızın sadece sizin için değil, tüm Türkiye için büyük bir gurur kaynağı olacağına yürekten inanıyoruz. Yolunuz açık, tabaklarınız renkli ve lezzetleriniz sınır tanımasın!
 
Şef Emre İnanır, Bocuse d’Or Norveç’teki Yarışa Hazır!Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri web sitesinden sizlere heyecan verici bir haberimiz var: Gastronomi dünyasının en saygın yarışmalarından biri olan Bocuse d’Or Avrupa elemeleri, Norveç'in Trondheim kentinde başlıyor. Türkiye'yi, alanında uzmanlaşmış ve uluslararası alanda tanınan başarılı şef Emre İnanır ve onun seçkin ekibi temsil edecek.
 
19-20 Mart 2024 tarihlerinde düzenlenecek bu prestijli etkinlik, gastronomi dünyasının kalbinin atacağı yer olacak. Trondheim şehri, yarışma için Avrupa'nın dört bir yanından gelen şefleri ağırlayacak. Tuğra Restaurant'ın başarılı şefi Emre İnanır, bu önemli yarışmada Türkiye’nin gastronomi alanındaki yeteneğini ve kültürünü sergileyecek.
 
Emre İnanır ve ekibi, 20 Mart Çarşamba günü, yarışmanın ikinci gününde kıyasıya bir mücadeleye girecek. Toplam 20 ülkenin katılacağı bu önemli etkinlikte, Türkiye adına yarışacak olan İnanır, Gault&Millau ve Michelin Rehberi gibi prestijli ödüllere layık görülen Tuğra Restaurant’ın tecrübesini ve başarısını Avrupa sahnesine taşıyacak.
 
Bocuse d’Or’un Türkiye ayağını, 21 Haziran 2023'te başarıyla tamamlayarak Avrupa seçmelerine katılmaya hak kazanan şef Emre İnanır, komisi Musa Karateke ve koçu Onur Dönmez ile birlikte, Metro ve Bonna gibi önemli markaların desteğiyle yarışmanın hazırlıklarına başladı.
 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri olarak, şef Emre İnanır ve ekibine Norveç’teki Bocuse d’Or Avrupa seçmelerinde başarılar diliyoruz. Türkiye’nin gastronomi alanındaki zenginliğini ve kalitesini uluslararası arenada temsil edecek olan İnanır ve ekibinin başarısı, ülkemiz gastronomisine katkıda bulunacak ve uluslararası alanda daha da tanınmasını sağlayacak.
 
Bocuse d'Or 2013 NORWAY Fish Plate;
 
 
Bocuse d'Or Team USA 2017 Gold Win

Bocuse d'Or Grand Final 2023 – 23/01 – Tasting session



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler