Fırsat Kapısı Açılıyor: Kadın Girişimcilere 500 Bin TL Ödül!

Fırsat Kapısı Açılıyor: Kadın Girişimcilere 500 Bin TL Ödül!

Küresel Temiz Teknolojiler Girişimcilik Programı (GCIP) Türkiye 2024 Hızlandırıcı Programı kapsamında, temiz teknoloji alanında faaliyet gösteren kadın girişimci..

 
Fırsat Kapısı Açılıyor: Kadın Girişimcilere 500 Bin TL Ödül!
 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri web sitesi olarak edindiğimiz bilgilere göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve TÜBİTAK iş birliği ile hayata geçirilen Küresel Temiz Teknolojiler Girişimcilik Programı, teknoloji alanında faaliyet gösteren kadın girişimciler için büyük bir fırsat sunuyor. 15 Mayıs’a kadar sürecek olan başvurular ile kadın girişimciler, toplumsal ve ekonomik kalkınmaya katkıda bulunacak projelerle desteklenecek.
 
Programın Detayları ve Başvuru Süreci
Küresel Temiz Teknolojiler Girişimcilik Programı (GCIP) Türkiye 2024 Hızlandırıcı Programı kapsamında, temiz teknoloji alanında faaliyet gösteren kadın girişimcilerin projeleri desteklenecek. Program, katılımcıların projelerini ticari başarıya ulaştırma, yatırıma hazır hale getirme ve uluslararası pazarlara açılma amacı taşıyor. Bu süreçte, ‘Yatırıma Hazırlık ve Küreselleşme Modülü’ devreye girecek ve projelerin küresel pazarlara açılması için gerekli destek sağlanacak.
 
Destek Kategorileri ve Yarışma
Program dahilinde sunulacak destekler şu kategoriler altında toplanmaktadır:
 
* Toplumsal Etkide Öncü Kadın Girişimci Desteği
* Yenilikçi Kadın Girişimci Desteği
* En İyi Gelişim Gösteren Kadın Girişimci Desteği
* Genç Kadın Girişimci Desteği
 
Kadın girişimciler, belirtilen kategorilerde başvurularını https://gcip.tech/country/turkiye/ adresi üzerinden yapabilirler. Başvuru süreci 15 Mayıs’a kadar devam edecektir. GCIP 2024 Hızlandırıcısına kabul edilen takımlar arasından, kurucularından en az biri kadın olan veya kadın üst düzey yöneticilere sahip takımlar, özel modüle dahil olma şansı yakalayacak.
 
GCIP Türkiye 2024 Hızlandırıcı Programı, Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri web sitesi olarak yapmış olduğumuz araştırmalara göre, girişimci kadınlar için benzersiz bir kapı aralıyor. Program, hem toplumsal cinsiyet eşitliği sağlamak hem de ülkemizin temiz teknoloji kapasitesini artırmak amacıyla kritik bir adım olarak öne çıkıyor. Kadın girişimcilerin bu fırsattan yararlanarak yenilikçi ve etkili projelerle ekonomimize katkıda bulunmalarını bekliyoruz.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler