AJet Havayolları'nda Fiyat Farkı Şaşkınlığı Yaşandı!!!

AJet Havayolları'nda Fiyat Farkı Şaşkınlığı Yaşandı!!!

İstanbul’dan Erzincan’a yapılan uçuşta yolcular, menüde belirtilen 250 TL yerine 260 TL ödemek zorunda kaldı. AJet yetkilileri, bu fiyat farkının, ödeme sistemlerindeki..

 
Türk Hava Yolları'nın yeni şubesi olan AJet Havayolları, İstanbul-Erzincan seferi sırasında yolcularını şaşırtan bir durumla karşı karşıya bıraktı. Uçuş sırasında dağıtılan menülerde belirtilen fiyatlardan daha yüksek bir ücret talep edilmesi yolcular arasında rahatsızlık yarattı.
 
Türkiye turizm haberlerinde yer alan bilgilere göre, İstanbul’dan Erzincan’a yapılan uçuşta yolcular, menüde belirtilen 250 TL yerine 260 TL ödemek zorunda kaldı. AJet yetkilileri, bu fiyat farkının, ödeme sistemlerindeki güncelleme eksikliği nedeniyle meydana geldiğini açıkladı.
 
Bu durum, uçuş deneyimine yeni bir boyut getiren AJet Havayolları için olumsuz bir deneyim olarak kayıtlara geçti. Yolcular, yaşanan bu hizmet aksaklığı karşısında hayal kırıklığına uğradı.
 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri olarak edindiğimiz bilgilere göre, şirket yetkilileri bu tür sorunların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemleri alacaklarını belirtti. AJet Havayolları'nın bu tür hatalardan ders alarak, hizmet kalitesini artırma yönünde adımlar atması bekleniyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler