Ulusal Aşçılar Federasyonu Başkanı Arif İşeri'den Yenilik

Ulusal Aşçılar Federasyonu Başkanı Arif İşeri'den Yenilik

Arif İşeri, Mengen Aşçılık Festivali'nin tarihini yeniden belirleme çağrısında bulundu ve festivalin daha iyi bir planlama ile gerçekleştirilmesi için tüm ilgili tarafların iş birliği..

 
Ulusal Aşçılar Federasyonu Başkanı Arif İşeri'den Yenilik Çağrısı
Arif İşeri, Ulusal Aşçılar Federasyonu Başkanlığı'na Seçildi
 
Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri web sitesi olarak, aşçılık kurumlarından Ulusal Aşçılar Federasyonu'nun yeni başkanı olarak Arif İşeri'nin seçildiğini ve federasyonun yeni dönem hedeflerini sizlere aktarıyoruz. Federasyonun genel kurul toplantısında gerçekleştirilen bu önemli değişiklik, Arif İşeri'nin önceki başkan yardımcılığından başkanlık görevine terfi etmesiyle sonuçlandı.
 
Federasyonun Yeni Yönetimi ve Hedefleri
 
Arif İşeri ve yeni yönetim kurulu üyeleri, federasyonun yönünü daha da ileri taşımayı hedefliyor. İşeri, "Bu önemli göreve seçilmem benim için büyük bir onur. Yönetim kurulumuz ve ben, Mengen ve aşçılık camiasına layık bir federasyon olma yolunda kararlıyız. Tüm aşçılık federasyonları ve dernekleri ile iş birliği içinde olacağız ve Türkiye'nin dört bir yanındaki aşçılık profesyonellerine destek olmayı amaçlıyoruz" dedi.
 
Mengen Aşçılık Festivali'ne Vefa ve Yenilik
 
Arif İşeri, Mengen Aşçılık Festivali'nin tarihini yeniden belirleme çağrısında bulundu ve festivalin daha iyi bir organizasyonla gerçekleştirilmesi için tüm ilgili tarafların iş birliği yapması gerektiğini vurguladı. "Mengen bizim için sadece bir festival alanı değil, aynı zamanda aşçılık kültürümüzün kalbi. Festivalimizi, hem yurt içinden hem de yurt dışından katılımcılarla daha da renklendirerek, aşçılık sanatımızı tüm dünyaya tanıtmak istiyoruz," diye konuştu.
 
Aşçılıkta Yeni Bir Dönem
 
İşeri, aşçılık mesleğinin profesyonelleşmesi ve dünya çapında tanınması için çalışmalar yapacaklarını belirtti. "Türkiye'nin ilk aşçılık okulunun ve gastronomi üniversitesinin bulunduğu Mengen'de, bu kurumların da festivalin bir parçası olmasını arzuluyoruz. Federasyon olarak, aşçılık mesleğinin her alanında öncü ve yenilikçi projeler üreteceğiz," dedi.
 
Sonuç
Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri olarak, Ulusal Aşçılar Federasyonu'nun yeni başkanı Arif İşeri ve yönetiminin, Türk aşçılık sanatını ulusal ve uluslararası platformlarda daha görünür kılma çabalarını destekliyoruz. Yeni dönemin, tüm aşçılık profesyonellerine ilham ve yenilik getirmesini umuyoruz. Detaylar ve güncellemeler için sitemizi takip etmeye devam edin.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler