Ekmek Üstü Lezzetlerden Anneye Özel Kahvaltı Tabağı

Ekmek Üstü Lezzetlerden Anneye Özel Kahvaltı Tabağı

Anneler günü veya özel günlerde annenize sunabileceğiniz, hem göze hem damağa hitap eden bir kahvaltı tabağı tarifi. İşte en iyi lezzetlerden 2-4 kişilik, pratik ve lezzetli bir kahvaltı sofrası

 
Ekmek Üstü Lezzetlerden Anneye Özel Kahvaltı Tabağı Tarifi: 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri Web Sitesi olarak, anneler günü veya özel günlerde annenize sunabileceğiniz, hem göze hem damağa hitap eden bir kahvaltı tabağı tarifi sunuyoruz. İşte en iyi lezzetlerden 2-4 kişilik, pratik ve lezzetli bir kahvaltı sofrası düzenlemenin yolları.
 
İşte Anneye Özel Kahvaltı Tabağı Tarifi İçin Gerekli Malzemeler:
 
* 5 dilim tost ekmeği
* 150 gram krem peynir
* 3 adet haşlanmış yumurta
* 2 adet salatalık
* 2 adet kırmızı turp
* Birkaç yaprak fesleğen veya nane
* Çeşitli taze meyveler
 
Anneye Özel Ekmek Üstü Kahvaltı Tabağı Tarifinin Hazırlanışı:
 
Tost ekmeklerini bir ekmek kızartma makinesinde altın rengi alana kadar kızartın. Ardından her bir dilime bol miktarda krem peynir sürün.
 
Yumurtaları haşlayıp soğuduktan sonra dilimleyin. Salatalık ve turpu ince dilimler halinde kesin. Fesleğen veya nane yapraklarını yıkayıp kurulayın.
 
Krem peynir sürülmüş ekmek dilimlerini, dilimlenmiş yumurta, salatalık ve turpla süsleyin. Üzerine fesleğen veya nane yapraklarını serpiştirin.
 
Hazırladığınız ekmekleri, yanında çeşitli taze meyvelerle birlikte servis yapın.
 
İsteğe bağlı olarak, yumurtaları haşlamak yerine kalp şeklinde bir kalıpta kırarak yağda pişirebilir ve avokadoyu ezip ekmeklerin üzerine sürebilirsiniz.
 
Bu basit ama etkileyici kahvaltı tabağı tarifi, sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz özel sabahlar için idealdir. Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri Web Sitesi olarak, bu tarifin, anneler günü sabahında ya da herhangi bir özel günde annenize olan sevginizi göstermenin şık ve lezzetli bir yolu olacağını umuyoruz. Afiyet olsun!


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler