Anneye Özel Renkli ve Sağlıklı Smoothie Bowl Tarifi

Anneye Özel Renkli ve Sağlıklı Smoothie Bowl Tarifi

Annenize sunabileceğiniz sağlıklı ve lezzetli bir kahvaltı alternatifi olan Smoothie Bowl tarifini sizlerle paylaşıyoruz. İki kişilik bu tarif, özel günlerde ya da sıradan bir sabah annenizi şımart..

 
Anneye Özel Renkli ve Sağlıklı Smoothie Bowl Tarifi...
 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri Web Sitesi olarak yaptığımız araştırmalar, annenize sunabileceğiniz sağlıklı ve lezzetli bir kahvaltı alternatifi olan Smoothie Bowl tarifini sizlerle paylaşıyoruz. İki kişilik bu tarif, özel günlerde ya da sıradan bir sabah annenizi şımartmak için idealdir.
 
Gerekli Malzemeler:
* 300 gram donmuş kırmızı meyveler
* 2 adet küçük muz
* 4 yemek kaşığı badem sütü (veya tercihinize göre başka bir süt)
 
Üzeri İçin:
 
Taze meyveler
* Chia tohumu veya keten tohumu
* Rendelenmiş Hindistan cevizi
* Granola veya yulaf
* Kuru gül yaprakları
 
Hazırlanışı:
Donmuş kırmızı meyveleri ve muzu, badem sütü ile birlikte bir blender içinde pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırın. Gerekirse karışımı inceltmek için biraz daha süt ekleyebilirsiniz.
 
Hazırlanan smoothie karışımını kaselere dökün.
 
Üzerini taze meyveler, chia veya keten tohumu, rendelenmiş Hindistan cevizi, granola ve kuru gül yaprakları ile süsleyin.
 
Hazırlanan Smoothie Bowl’u hemen servis edin, böylece tazeliklerini korurlar.
 
Bu besleyici ve estetik Smoothie Bowl, sağlık ve lezzeti bir arada sunarak annenizin gününü güzelleştirecek. Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri Web Sitesi olarak, bu tarifin her kaşığıyla annenize olan sevginizi göstermenizi ve onu özel hissettirmenizi öneririz. Afiyet olsun!


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler