Kemer HEM Genç Şefleri Dünya Üçüncüsü Oldu

Kemer HEM Genç Şefleri Dünya Üçüncüsü Oldu

Altın Şah Aşçılık Şampiyonası'na (Golden Shah 2023/2024 National Culinary Championship) katılarak Türkiye'yi temsil etti. Milli Takım olarak yarışmaya katılan ekip, hem usta..

 
Kemer HEM Aşçıları Dünya Üçüncüsü Oldu
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri web sitesinin edindiği bilgilere göre, Kemer Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün usta aşçı öğreticileri ve kursiyerleri, Dünya Aşçılar Federasyonu tarafından Azerbaycan’da düzenlenen Uluslararası Yemek Yarışmasında iki dalda dünya üçüncülüğünü elde etti.
 
Büyük Başarı: Kemer HEM Aşçıları Dünya Üçüncüsü
Kemer Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün aşçı usta öğreticileri Fatma Siyem Yalçın ve Züleyha Pek ile kursiyer Cansu Ödübek, 17-19 Mayıs tarihleri arasında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilen Altın Şah Aşçılık Şampiyonası'na (Golden Shah 2023/2024 National Culinary Championship) katılarak Türkiye'yi temsil etti. Milli Takım olarak yarışmaya katılan ekip, hem usta hem de kursiyer kategorilerinde dünya üçüncüsü oldu.
 
Yarışma Detayları ve Elde Edilen Başarı
Dünya Aşçılar Federasyonu tarafından düzenlenen bu prestijli yemek yarışmalarında, Kemer HEM'in temsilcileri, hünerlerini sergileyerek büyük bir başarıya imza attı. Türk mutfağının zenginliğini ve lezzetini uluslararası arenada tanıtan bu başarılı aşçılar, elde ettikleri dünya üçüncülüğü ile büyük bir gurur kaynağı oldular.
 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri web sitesinin yapmış olduğu araştırmalara göre, bu önemli başarı, Kemer Halk Eğitim Merkezi'nin aşçılık eğitimindeki kalitesini ve uluslararası düzeydeki yetkinliğini bir kez daha gözler önüne serdi.
 
Kemer HEM aşçıları, bu başarılarıyla Türk mutfağını dünya sahnesine taşımaya ve tanıtmaya devam edecek.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler