Süleyman Tarakçı; IV. Global Gastro Ekonomi Zirvesi

Süleyman Tarakçı; IV. Global Gastro Ekonomi Zirvesi

Tarakçı, her türlü toplantı, çalıştay, konferans veya sosyal etkinlikte bireylerin eksik yönlerini tamamlayabileceklerini belirtti. Önemli olanın nasıl dinlendiği olduğunu vurgu..

 
IV. Global Gastro Ekonomi Zirvesi'nden Süleyman Tarakçı'nın Görüşleri...
 
Türk Aşçı Haberleri olarak, IV. Global Gastro Ekonomi Zirvesi'nde Süleyman Tarakçı'nın değerli görüşlerini sizlerle paylaşıyoruz. Zirve boyunca birbirinden değerli konuşmacılar yer aldı ve biz de dinleyebildiğimiz ölçüde önemli bilgileri aldık.
 
Tarakçı, her türlü toplantı, çalıştay, konferans veya sosyal etkinlikte bireylerin eksik yönlerini tamamlayabileceklerini belirtti. Önemli olanın nasıl dinlendiği olduğunu vurgulayan Tarakçı, "Alınan güzel bir cümle ya da davranışı kişinin sahaya yansıtması kendisi ve toplum nezdinde daima değerli olacaktır," dedi.
 
Bir topluma bir nebze de olsa değer katmanın ve bir kişiye bile dokunabilmenin önemine değinen Tarakçı, "Vicdanınız rahat olsun çünkü siz güzel insansınızdır. Vicdanı ve aklı, nefsinin altında ezilenler hariç," ifadesini kullandı.
 
Dünya hayatında birçok koruma kalkanı elde edilebileceğini, ancak hiçbirinin ömrü uzatmayacağını belirten Tarakçı, "Ölümün bekçisi eceldir. Siz siz olun, dünyada elde ettiğiniz koruma kalkanlarına değil, kainatın yaratıcısı olan Allah'a sığının. Onun koruduğuna hiçbir güç zarar veremez," dedi.
 
Türk Aşçı Haberleri olarak, Süleyman Tarakçı'nın bu anlamlı sözlerini ve görüşlerini okurlarımızla paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Zirve, gastronomi dünyasına katkıda bulunmanın ve topluma değer katmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler