Pembe Sultan Restaurant Edmonton’da Açıldı

Pembe Sultan Restaurant Edmonton’da Açıldı

LONDRALILAR tarafından oldukça sevilen ve tanınan iki ismin ortaklığı ile Edmonton’da açılan Pembe...

Pembe Sultan Restaurant Edmonton’da Açıldı
LONDRALILAR tarafından oldukça sevilen ve tanınan iki ismin ortaklığı ile Edmonton’da açılan Pembe Sultan Restaurant yoğun bir ilgi görüyor.
30 yıldır aynı cadde de ticaret yapan Göksel Öztekin ve İstikbal Mobilya’nın sahibi Fatih Müftü ile birlikte hayata geçirilen Pembe Sultan Restaurant kısa zamanda birbirinden zengin menüsü ile konukları tarafından oldukça beğenildi.
 
Sultan Kebabın cam ile kaplı dış görüntüsü oldukça ilgi çekerken, içeride ise Osmanlı motifleri ile dekore edilmiş salonu konukların oldukça beğenisini kazanıyor.
 
Müşterilerin kısa sürede beğenisini kazanmayı başaran işletmenin direktörü Göksel Öztekin, yeni kurdukları restoran hakkında şunları söyledi:
“30 yıldır ben bu cadde de ticaret yapıyorum. Bu cadde de ki herkesi tanırım, hemen hemen herkeste bizi tanıyor. 
 
Bu sosyal çevremizi de kullanarak uzun zamandır hayalini kurduğumuz bir projeyi İstikbal Mobilya’nın sahibi ortağım Fatih Müftü ile hayata geçirdik. Mekanımızın iç dekorasyonu için özel bir emek harcandı. İç mimarımız ile hayal ettiğimiz konsepti hayata geçirebilmek adına tamamen burası yıkıldı ve yeni baştan yapıldı diyebilirim. Sonuç olarak da ortaya gerçekten beklentilerin üzerinde olduğuna inandığımız ferah ve şık mekan çıktı. Şimdi bahçe kısmı yaklaşık 1 hafta sonra açılacak. 
 
Orası da dileyen müşterilerimizin sigara içebileceği bir alan olacak. Yaklaşık 160 kişiyi aynı anda ağırlayabileceğimiz mekanımızın mutfağında çok başarılı şeflerimiz var. Birbirinden farklı kebap ve meze çeşitlerini farklı ve her zamankinden daha lezzetli tatlarla sunuyoruz. Gelen konuklarımızdan aldığımız tepkiler çok olumlu. Açıldığımız günden itibaren bizleri yalnız bırakmayan tüm halkımıza teşekkür ediyor, herkesi restoranımızda lezzetlerimizin tadına bakmaya davet ediyoruz.”
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler