Yüksek Fiyat Balık Satıcılarını Vurdu

Yüksek Fiyat Balık Satıcılarını Vurdu

Ordu’nun Altınordu ilçesinde balıkçılık yapan Burçin Doğan, balık çeşitlerinin bol olmadığı için fiyatların yüksek...

Yüksek Fiyat Balık Satıcılarını Vurdu
Ordu’da, az olduğu için yüksek fiyata satılan balık çeşitleri hem satıcıyı hem de alıcıyı etkiliyor.
 
Ordu’nun Altınordu ilçesinde balıkçılık yapan Burçin Doğan, balık çeşitlerinin bol olmadığı için fiyatların yüksek olduğunu söyledi. Hamsinin az çıktığını ve kilosunun 20 TL’ye kadar ulaştığını aktaran Doğan, “Şuan çoğunlukla levrek, somon ve çupra balığı bulunuyor. Bu sene hamsi az, zayıf çıkıyor, bundan dolayı da fiyatı bir hayli yüksek. 
 
Hamsi fiyatının Hayvancılık Ve Su Ürünlerinde yüksek olması insanlara ve bizlere yansıyor. Fiyatı yüksek olduğu için insanlar almaya çekiniyor. Bu durum da ister istemez bizleri etkiliyor” dedi.
 
Vatandaşların genellikle ucuz fiyatlı balığı tercih ettiğini söyleyen, balıkçı Burçin Doğan, “Şuanda en çok satılan balıklar arasında mezgit ve levrek ön plana çıkıyor. Fiyatların bu saatten sonra düşeceğini sanmıyorum. İnşallah daha da artmaz” şeklinde konuştu. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler