Gazipaşa Belediyesinden Afrin Harakatına Destek

Gazipaşa Belediyesinden Afrin Harakatına Destek

Ülkemizin bütünlüğü, sınırlarımızın güvenliği için Afrin'de şer yuvalarını dağıtmak için "Zeytindalı"...

Gazipaşa Belediyesinden Afrin Harakatına Destek
TAH.SADİ GÜR
Ülkemizin bütünlüğü, sınırlarımızın güvenliği için Afrin'de şer yuvalarını dağıtmak için "Zeytindalı" harekatını yürüten Mehmetçik'in yanında olduğumuzu göstermek amacıyla bir tır dolusu sebze ve meyveyi Afrin'e gönderdik. 
 
Mehmetçik'imize dualar ederek gönderdiğimiz bir tır dolusu gıda malzemesinin bizim için maddi bir değeri yok. Amacımız ülkesi için canını feda etmeye hazır olan Mehmetçik'in yanında olduğumuzu, birlik olduğumuzu ve bir olmuş Türk milletini hiçbir gücün yıkamayacağını göstermek. Cenabı Allah ülkemize, devletimize, askerimize, polisimize zeval vermesin. 
 
İstikamet Kızılelma...
Diyen Gazipaşa belediye başkanı Dr Adil Çelik umut ediyorumki Mehmetçiğin izin ve tüm silahlı kuvvetlerimiz  Burnu kanamadan orada bu Görevini de yapıp ülkemize sağ salim döneceklerdir operasyon bitene kadar desteklerimiz devam edecektir diye konuştu buradan katılımcı Gazipaşa  halkınada sonsuz teşek eden Çelik okunan duğaların ardından tırlar  afşin e yola çıktı.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler