TSK: Toplam 1480 terörist etkisiz hale getirildi

TSK: Toplam 1480 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesindeki PKK/KCK/PYD-YPG'li ve...

TSK: Toplam 1480 terörist etkisiz hale getirildi
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesindeki PKK/KCK/PYD-YPG'li ve DEAŞ'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı'nda, 22'nci gününde yaşanan çatışma ve helikopterin vurulmasının ardından şehit haberleri geldi. 22'inci günde 11 askerimiz şehit oldu. Harekat kapsamında 118'i bugün olmak üzere toplam 1480 terörist de etkisiz hale getirildi.
 
Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Zeytin Dalı Harekatı kapsamında PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu en az 15 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, bugün Afrin'de devam eden operasyonlar esnasında 3 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Harekat kapsamında PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu en az 15 terörist de etkisiz hale getirildi.
 
Tsk'dan İkinci Açıklama
Türk Silahlı Kuvvetleri, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin ikinci bir açıklama yaptı. TSK, Afrin'de devam eden operasyonlarda 11 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
 
Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, harekat kapsamında, Afrin'de devam eden operasyonlarda 2 askerin şehit olduğu, 4 askerin yaralandığı belirtildi.
 
Operasyonlarda, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu en az 11 teröristin etkisiz hale getirildiğinin tespit edildiği aktarıldı.
 
Açıklamada, Şunlar Kaydedildi:
"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil şifalar dileriz."
 
Tsk: 13 Teröristin Etkisiz Hale Getirildiği Bildirildi.
Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, harekat kapsamında Afrin'de devam eden operasyonlarda 4 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.
Söz konusu operasyonlarda TSK tarafından PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu en az 13 terörist etkisiz hale getirildi.
 
Açıklamada, Şunlar Kaydedildi:
"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil şifalar dileriz."
 
Tsk'dan Üçüncü Açıklama
TSK, üçüncü yaptığı açıklamada 4 askerimizin şehit olduğunu, 2 askerimiz de yaralandığını açıkladı. Aynı açıklamada 13 teröristin de etkisiz hale getirildiği açıklandı.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler