KPSS’Siz 14 Mayıs 2018 Kamu Personeli Alım İlanları

KPSS’Siz 14 Mayıs 2018 Kamu Personeli Alım İlanları

İŞKUR tarafından İlköğretim, Lise, Önlisans ve Lisans mezun 14 Mayıs 2018 de yayınlanan kamu personeli...

İş Kurumu KPSS’Siz 14 Mayıs 2018 Kamu Personeli Alım İlanları 
İŞKUR tarafından İlköğretim, Lise, Önlisans ve Lisans mezun 14 Mayıs 2018 de yayınlanan kamu personeli alım ilanları mevcuttur. Milli Eğitim Müdürlüğü, Öğretmenevleri, Belediyeler ve TYP kapsamında yayınlanan ilanları size sunuyoruz. 
İş kurumu tarafından Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü, Muğla Ortaca Belediyesi, Malatya Öğretmenevi Müdürlüğü, Aksaray Ortaköy Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu, Kastamonu Çatalzeytin Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü ve TYP Manisa, Kırıkkale, Mardin ve Tokat şehirlerine çok sayıda personel alımları yayınlandı. Adaylarda KPSS şartı aranmıyor olup ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunlarının başvurusu kabul edilecektir. 
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 14 Mayıs 2018 tarihiyle İş Kurumu üzerinden yayınlamış olduğu ilanlarla 2 Aşçı Yardımcısı, 3 Garson ( Servis Elemanı ), 1 Aşçı, 2 Bulaşıkçı ( Stevard ) olmak üzere geçici işçi statüsünde 8 Kamu İşçisi alımı yapacağını açıklamıştır. Başvurular başlamış olup 23 Mayıs 2018 tarihinde sona erecektir. Adaylar İş Kurumu üzerinden online veya şahsen başvuru yapacaklardır. 
2 Aşçı Yardımcısı alımı için; En az ilköğretim mezunu olması, 18 yaşını tamamlamış olmak, yüz kızartıcı suç işlememiş olması ve Aşçılık Meslek Dalında Kalfalık Belgesine sahip olması gerekmektedir. İş ilan numarası 00004429538 olarak verilmiştir. 
3 Garson ( Servis Elemanı ) alımı için; En az ilköğretim mezunu olması, 18 yaşını tamamlamış olmak, Hijyen Belgesine sahip olması ve yüz kızartıcı suç işlememiş olması gerekmektedir. İş ilan numarası 00004429563 olarak verilmiştir. 
1 Aşçı alımı için; En az ilköğretim mezunu olması, Aşçılık Meslek Dalında Ustalık ve Usta Öğreticilik Belgesine sahip olması, 18 yaşını tamamlamış olması ve yüz kızartıcı suç işlememiş olması gerekmektedir. İş ilan numarası 00004429681 olarak verilmiştir. 
2 Bulaşıkçı ( Stevard ) alımı için; En az ilköğretim mezunu olması, 18 yaşını tamamlamış olması, Hijyen Belgesine sahip olması ve yüz kızartıcı suç işlememiş olması gerekmektedir. İş ilan numarası 00004429776 olarak verilmiştir. 
Muğla Ortaca Belediyesi 14 Mayıs 2018 tarihiyle İş Kurumu üzerinden yayınlanan ilanla geçici işçi statüsünde 1 Beden İşçisi engelli kadrosunda alım yapacağını açıklamıştır. Başvurular başlamış olup 23 Mayıs 2018 tarihinde sona erecektir. Adaylar İş Kurumu üzerinden online veya şahsen başvuru yapacaklardır. İş ilan numarası 00004429173 olarak verilmiştir. 1 Beden İşçisi alımı için adayların en az ilköğretim en fazla Ortaöğretim mezunu olması gerekmektedir. 
Malatya Öğretmenevi Müdürlüğü İş Kurumu üzerinden 14 Mayıs 2018 tarihinde yayınlamış olduğu ilanla geçici işçi statüsünde 2 Garson ( Servis Elemanı ) alımı yapacağını açıklamıştır. Başvurular başlamış olup 23 Mayıs 2018 tarihinde sona erecektir. Adaylar İş Kurumu üzerinden online veya şahsen başvuru yapacaklardır. İş ilan numarası 00004428554 olarak verilmiştir. 2 Garson ( Servis Elemanı ) alımı için; En az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir. 
 
Aksaray Ortaköy Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu 14 Mayıs 2018 tarihiyle İş Kurumu üzerinden yayınlanan ilanla geçici işçi statüsünde 3 Temizlik Görevlisi alımı yapacağını açıklamıştır. Başvurular başlamış olup 23 Mayıs 2018 tarihinde sona erecektir. Adaylar İş Kurumu üzerinden online veya şahsen başvuru yapacaklardır. İş ilan numarası 00004428453 olarak verilmiştir. 3 Temizlik Görevlisi alımı için adayların en az ilköğretim en fazla ortaöğretim mezunu olması gerekmektedir. 
Kastamonu Çatalzeytin Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü İş Kurumu üzerinden 14 Mayıs 2018 tarihiyle yayınlamış olduğu ilanla daimi işçi statüsünde 1 Aşçı ( Usta Öğretici ) alımı yapacağını açıklamıştır. Başvurular başlamış olup 23 Mayıs 2018 tarihinde sona erecektir. Adaylar İş Kurumu üzerinden online veya şahsen başvuru yapacaklardır. İş ilan numarası 00004429991 olarak verilmiştir. 1 Aşçı ( Usta Öğretici ) alımı için adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir. 
İş kurumu 14 Mayıs 2018 de yayınladığı ilanlar ile Manisa, Kırıkkale, Mardin ve Tokat şehirlerine çok sayıda personel toplum yararına programı kapsamında alım gerçekleştiriyor. Adaylar KPSS şartsız başvuru yapabilecektir. TYP Başvuracak adaylar İlkokul, Lise, Ön lisans ve Lisans mezunu olabilmektedir. KPSS şartı bulunmayan ilana başvurular devam ediyor olup son başvuru 18 Mayıs 2018 olarak görülmektedir. Şehir ve okulların ilana çıkması beklenmektedir. Sayfamızdan takibini sağlayabilirsiniz. Adaylar iş kurumu üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler