Yurt Dışına Tabip Ve Aşçı Görevlendirilecek

Yurt Dışına Tabip Ve Aşçı Görevlendirilecek

Sudan, Somali Ve Bangladeş'e Tabip, Uzman Tabip Ve Aşçı Görevlendirmesine İlişkin Duyuru Bakanlığımız...

Sudan, Somali Ve Bangladeş'e Tabip Ve Aşçı Görevlendirilecek
Sudan, Somali Ve Bangladeş'e Tabip, Uzman Tabip Ve Aşçı Görevlendirmesine İlişkin Duyuru Bakanlığımız tarafından Sudan Cumhuriyeti, Somali Federal Cumhuriyeti ve Bangladeş'de işletilmekte olan sağlık tesislerinde geçici olarak tabip, uzman tabip ve aşçı görevlendirilecektir. 
Görevlendirilecek personelin aktif çalışılan yerde kendi branşında tek ve sözleşmeli olmaması gerekmektedir.Sudan, Somali ve Bangladeş'de geçici görevle çalışmak isteyen personelin 22.07.2018 Pazar günü saat 23:59'a kadar ekteki formun doldurarak [email protected] adresine ulaştırmaları gerekmektedir.
Görevlendirmeler, sağlık tesislerinin ihtiyaçları doğrultusunda aşağıdaki tabloda belirtilen branşlarda ve tarihlerde komisyon değerlendirme işlemlerine müteakip yapılacaktır.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler