Erikbeli'ne 12 Milyonluk Turizm Yatırımı

Erikbeli'ne 12 Milyonluk Turizm Yatırımı

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta,Salih Cora, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ile birlikte....

Erikbeli'ne 12 Milyonluk Turizm Yatırımı 

Tonya-Kalınçam-Erikbeli Yaylası'nda yaptırılan muhteşem turizm tesisi 2018'in eylül ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmet açılması hedefleniyor

 

Erikbeli'ne 12 milyonluk turizm yatırımı Tonya-Kalınçam-Erikbeli Yaylası'nda yaptırılan muhteşem turizm tesisi 2018'in eylül ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmet açılması hedefleniyor 05 Eylül 2017 Salı 12:21 0 0 Trabzonlu işadamı Atilla Ataman tarafından, Tonya Kalınçam-Erikbeli Yaylası'nda yaptırılan muhteşem turizm tesisi 2018'in Eylül ayında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmet açılması hedefleniyor. 

 

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta,Salih Cora, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ile birlikte inşaatı devam eden turizm tesisi yerinde incelediler. AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ile Salih Cora ziyaret sonrası yaptıkları ortak açıklamada: “Bugün burada 14 ay önce Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun katılımıyla temel atma töreni gerçekleştirilen muhteşem turizm tesisinin inşaatını birlikte inceledik. Böylesine önemli bir turizm tesisi hizmete girmesiyle birlikte bölgemize turizm açısında büyük katkıları olacaktır. 

 

Bu proje sadece turizm değil bu bölgenin ekonomisine, tarımına, hayvancılığına ve ormancılığına da çok büyük katkılar sağlayacaktır” dedi.  TURİZM TESİSİNDE YOK YOK Erikbeli Yaylasındaki turizme işletmesinin sahibi işadamı Atilla Ataman: “Turizm tesisimiz A tipi mesire alanı olacak. 

 

Yaklaşık 200 yatak kapasiteli, içerisinde kafeterya, çok amaçlı toplantı salonları, 600 metrekare restaurant ve seyir terası helikopter pisti, macera parkı, yakın mesafe bir bölgede amatör kayak pisti. Ayrıca çim kayağı pisti, 3,5 km'lik yürüyüş ve spor parkurunda oluşan, içme suyu ile meşhur yayla suyunun şebeke ve kullanım suyu olacağı bir tesis. 

 

En genç  2018'in Eylül ayında  Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açmayı hedefliyoruz" dedi. Ataman açıklamasına şöyle devam etti: "Bu  tesiste kullanılan malzemelerin doğal malzeme olup çift yüzlü 50 cm kalınlığında kara taş duvardan yapılmış, 60 metrekarelik çift katlı binalardan oluşan bir butik otel sistemi kurulmaktadır. 

 

İçerisinde kır kahvesi ve kır lokantası olacak.  Bu tesis komple bir turizm projesinin parçasıdır. Folderesi vadisinde İkinci bir Uzungöl’üne kavuşacaktır. Tesisimiz toplamda 12 milyon TL’ye malolacak." 

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler