Engelli Öğrenciler Pasta Yapımını Öğrendi

Engelli Öğrenciler Pasta Yapımını Öğrendi

Antalya’da yaşayan 30 engelli öğrenci, Manavgat’ta bulunan Manavgat Mutfak Sanatları Eğitim Merkezinde...

Engelli Öğrenciler Pasta Yapımını Öğrendi
Antalya’daki engelli öğrenciler, Antalya Aşçılar ve Pastacılar Derneği’nin (APADER) Manavgat’ta bulunan Mutfak Sanatları Eğitim Merkezinde yaş pasta yapımını öğrendi.
 
Antalya’da yaşayan 30 engelli öğrenci, Manavgat’ta bulunan Manavgat Mutfak Sanatları Eğitim Merkezinde yaş pasta yapımını öğrendi. Yaş pasta yapımını uygulamalı olarak öğrenen engelli öğrenciler, ustaların gözetiminde kendi hazırladıkları pastaları annelerine ikram etti. 
 
APADER Başkanı Mehmet Özen, yaklaşık 3 ay önce açtıkları Manavgat Mutfak Sanatları Eğitim Merkezinde aşçılık konusunda eğitim verdiklerini söyledi. Antalya Engeliz Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü ile de engelli öğrencilere ve ailelerine mutlu bir gün yaşatmak istediklerini anlatan Özen, “Engelli öğrencilerle yaptığımız bu etkinliği, başarıyla düzenledik. 
 
Bu öğrencilerimizin burada bir şey yapması, bir şey başarabilmesi, neler yapabileceğini görmek, bizleri ve ailelerini çok mutlu etti. İnşallah bunun devamı gelecek” dedi.
 
Antalya Engeliz Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tutku Yıldız ise etkinlik için APADER yönetimine teşekkür etti.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler