Şampiyonluğa Aydınlı Aşçılar Damga Vurdu

Şampiyonluğa Aydınlı Aşçılar Damga Vurdu

Dünya Şefler Birliği (WACS) tarafından akredite edilen ve Yunanistan’ın Selanik kentinde bu yıl 11.’si düzenlenen Güney Avrupa Aşçılık Şampiyonası’na Aydınlı aşçılar damga vurdu...

Şampiyonluğa Aydınlı Aşçılar Damga Vurdu
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ve Gastronomi Derneği aşçılık takımı 11 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya alarak büyük bir başarıya imza attı.   
 
Dünya Şefler Birliği (WACS) tarafından akredite edilen ve Yunanistan’ın Selanik kentinde bu yıl 11.’si düzenlenen Güney Avrupa Aşçılık Şampiyonası’na Aydınlı aşçılar damga vurdu. Şampiyonada ADÜ Davutlar Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve WACS Dünya Kültürel Mutfak Mirası Komisyon Üyesi olan şef Emrah Köksal’ın başkanlığını yaptığı Gastronomi Derneği takımı 8 altın, 3 gümüş, 2 bronz madalya ve 1 merit kazandı. 
 
ADÜ Davutlar Meslek Yüksekokulu takımı ise 3 altın madalya ile Güney Avrupa’nın en iyi üniversitesi ödülünü ve bireysel kategorilerde 1 gümüş, 1 bronz madalya ve 1 merit elde etti. Aydınlı aşçılar, şampiyonada toplamda 11 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya ile Türk Bayrağı’nı onurla dalgalandırdı. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler