İyagad’da Yeni Yönetim Kurulu

İyagad’da Yeni Yönetim Kurulu

Yeni Başkan Naki KURNAZ görevi teslim alır almaz. İyagad dokusunu ve alt yapısının değişmemesi için ve devam eden projelerin...

İyagad’da Yeni Yönetim Kurulu
Yeni Başkan Naki KURNAZ görevi teslim alır almaz. İyagad dokusunu ve alt yapısının değişmemesi için ve devam eden projelerin kaldığı yerden devam edebilmesi için ana kademede çok değişiklik yapmadan yeni asil yönetim kurulunu şu şekilde belirledi;
 

BAŞKAN :
Naki KURNAZ

 
BŞK. YARDIMCISI :
Munise BALI
 
BEY
BŞK. YARDIMCISI :
Sezai TUNÇ
 
ÖZ
GENEL SEKRETER :
Semanur ŞAHİN

 
SAYMAN :
Mehtap EREN

 
YÖN. KRL. ÜYESİ :
Arif KURŞUNOĞLU

 
YÖN. KRL. ÜYESİ :
Salih GÜNEY
 

Şeklinde oluştu. Önümüzdeki günlerde 20 kişilik yönetim kurulu ve projeler genel sekreterlik tarafından bildirilecektir.
 
Başkan Naki KURNAZ yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.
 

MUTFAK TARİHİMİZDEN

2014 yılında kurulan derneğimizde bir dönem daha sona erdi.Kurucu başkan ve 5 yıl dernek başkanlığı görevini başarılı bir şekilde gerçekleştiren Salih GÜNEY Kendi rızası ve istediği ile yeni dönemde aday olmayacağını açıklayan Başkan Salih GÜNEY Olağan Genel Kurulda Tek liste halinde şeçime gidildi.Başkanlığa aday olan Şef Naki KURNAZ tüm üyelerin oyunu alarak 3 yıllığına İYAGAD Yönetim kurulu başkanı oldu.
 
Başkan Salih GÜNEY ”Uzun yıllar hizmet ettiğim Derneğimizde birgün elbet bu bayrak değişimi olacaktı. Ben görev süremde birleştirici, şeffat, dürüst , ilkeli, çağdaş dernekçiliğe önem verdim istiyorum ki bu kural insallah yeni yönetim kurulu ilede devam eder.
 
Yeni başkanlığa seçilen değerli meslektaşım bizleri kırmayım başkanlığa talip olduğu için ve şeçildiği için yüreğim ferahçünkü Başkan Naki uzun yıllar genel sekreterlik ve başkan yardımcılığı görevinde bulunduğundan dolayı derneğimize yabancı değil ve derneğimizi çok iyi tanıyor.
 
Kıymetli meslektaşlarım bilerek veya bilmeyerek kimlerin kalbini kırmışsak haklarını helal etsinler eğer benim hakkım geçmişse benden yana helal olsun. Lütfen İYAGAD AİLE ortamını bozmadan derneğimizi daha ilerilere taşıyın.Tekrardan şecilen başkanı ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum başarılar dilerim”Dedi.
 
Yeni Başkanımız Naki KURNAZ ”Uzun yıllar aynı davada,aynı yolda ilerlediğimiz ,aynı inançı ,aynı sevinçi paylaştığımız,gece gündüz demeden çalıştığımız dava arkadaşım kıymetli meslektaşı çok değerli kardeşim ve daima derneğimizin başkanı olacak olan Başkan Salih GÜNEY’den bayrağı teslim alarak daima ileri taşıyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın birliğimiz beraberliğim ilk günkü heyecanla,hevesle, kardeşlik ruhu ile daima önde olup ilkeri yapmaya devam edecektir.
 
OSMANLI SARAY MUTFAĞIKimsenin kuşkusu olmasın Başkanımızın bu günlere getirdiği derneğimiz ilk olarak başkanımız makamındaymış gibi projeler kaldığı yerden devam edecektir.Birliğimiz daim derneğimiz güçlü olsun eski başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ederiz.”Dedi.
 
Görevi Başkan Salih GÜNEY’den teslim alan Şef Naki KURNAZ Artık İYAGAD’ın Yeni Başkanı olmuştur.Kendisine yönetim kurulumuza ve derneğimize hayırlı olsun.
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak Mutfağımız Adına Yeni “İyagad” Yönetimine Başarılı Çalışmalar Gerçekleştirmeleri Amacı İle Başarılar Dileriz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler