• Şef Mehmet Kaplan Öncülüğünde

    Şef Mehmet Kaplan Öncülüğünde "Ugef" Kızılcahamama Damga Vurdu

  • Şef Mehmet Kaplan Öncülüğünde

    Şef Mehmet Kaplan Öncülüğünde "Ugef" Kızılcahamama Damga Vurdu


Şef Mehmet Kaplan Öncülüğünde "Ugef" Kızılcahamama Damga Vurdu

Ugef Kocaeli Temsilcisi Mehmet Kaplan'ın öncülüğünde Ankara'ya giden Ugef yıldızları, 23-24 Ağustos tarihlerinde Ankara Kızılcahamam..

Şef Mehmet Kaplan Öncülüğünde "Ugef" Kızılcahamama Damga Vurdu
Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen yemek yarışmasında, kısa adı UGEF olan Uluslararası Gastronomi Federasyonu damga vurdu. Yarışmaya 3 yarışmacı ile katılan Ugef 4 altın madalya ve 4 kupa alarak kırılması zor bir rekor kırdı.
 
81 İlden 400 Kişi Yarıştı
81 ilden Yaklaşık 400 yarışmacının katıldığı programda , Ugef Profesyonel takımı 3 daldaki yarışmada 4 altın madalya kazanarak mutlu döndüler.
 
yemek yarışmalarında 3 İli Temsil Ettiler
Ugef Kocaeli Temsilcisi Mehmet Kaplan'ın öncülüğünde Ankara'ya giden Ugef yıldızları, 23-24 Ağustos tarihlerinde Ankara Kızılcahamam'da gerçekleşen yarışmada Gaziantep, Bursa ve Kocaeli'yi temsil ettiler.
 
Ayrıca, İzmir Ege Aşçılar Yarışması'nda klasman birincisi olarak altın madalya kazanan Büşranur Zengin de yarışmada yine madalya kazandı. 
 
Kocaeli'nin Gururu Gülhan Duran Oldu. 3 Yarışmacı 3 Madalya Kazandı
Gaziantep’li  Mehmet Kaplan’ın başkanlığını yaptığı federasyon dahil ,Kocaeli ,Bursa, Ankara’dan katılan yarışmacılar kıyasıya yarıştılar ustalar kategori sinde İzmir’li birinci olan Büşranur zengin iki dalda yine birincilik ödülü aldı. Kral tacı ve tatlı kategori sinde şefler kategorisinde ter döken Kocaeli’li aşçımız Gülhan duran yöresel yemekde analı kızlı ile birincilik ve kupanın sahibi oldu.
 
Kızılcahamam’da Ugef Rüzgarı Esti
Üniversite kategorisinde yarışan Beyza akbaş Osmanlı mutfağından kovun dolması ile 1.lik kupasının sahibi oldu. Mehmet Kaplan önderliğinde takım 3 de 3 yaparak Kızılcahamam damga vurdu Gaziantep Mehmet Kaplan ayrıca , organizasyona tam destek veren, As başkan kaya solmaz genel sekreter Yakup İlhan Almanya temsilcisi sevda şişik ve Süreyya Selçuk’a ve Şırnak dernek başkanı Halil İbrahim Bayık'a  teşekkür etti.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler