Hanifi Usta'dan Kamuoyuna Önemli Açıklama

Hanifi Usta'dan Kamuoyuna Önemli Açıklama

Kadın aşçılarımızı hakettikleri ortamı sağlamaktı onun içinde gece demeden yaz kış demeden hep çalıştık şehir şehir gezdik çünkü bizim hayallerimiz vardı bizim özlemlerimiz vardı...

Hanifi Usta'dan Kamuoyuna Önemli Açıklama
05 07 2017 tarihinde ilk göz ağrımız ilk derneğimiz şefderi kurarak yola çıktık hayallerimiz çok büyüktü çok büyük hedeflerimiz vardı lakin zor yola kolay insanlarla çıkmıştık sancılı süreçlerimiz oldu ve en büyük hayalimiz parçalanmış olan bu sektörü bütünleştirmekti.
 
Kadın aşçılarımızı hakettikleri ortamı sağlamaktı onun içinde gece demeden yaz kış demeden hep çalıştık şehir şehir gezdik çünkü bizim hayallerimiz vardı bizim özlemlerimiz vardı ve bizim çok büyük hedeflerimiz vardı derken derneklerimiz her geçen gün çoğaldı.
 
Bugün an iti bari ile 22 resmi dernek ve şu an kurulum aşamasında olan 18 derneğimiz var toplamda 40 dernek ve bu 40 dernek birbirine bağlı dernekler birbirlerinin ayağını kaydırmak isteyen dernekler değil ve ilk federasyonumuzu kurduk.
 
Nisan ayında ve bizim en büyük hayalimizde dünyada ilk kadın aşçılar ve pastacılar federasyonunu biz kuralım kadın ustalarımız artık diplerde değilde en tepelerden temsil edilsin dedik ve çok yoğun çalışmalar neticesinde Naime Tehneldere başkanlığında kadın federasyonumuz kurulum aşamasına gelmiştir.
 
Bittimi tabiki bitmedi TC Berrin Özer başkanımızlada 3 federasyonumuzu resmiyet aşamasına getirmiş bulunmaktayız. Kasım ayının son haftalarında allah nasip ederse. 
 
Türkiyenin ikinci konfederasyonunu resmen kurmuş olacağız. Benimle beraber bu zor ve çamurlu yolda bütün ekip arkadaşlarıma dernek başkanlarıma derneklerimizin yönetim kurullarına ve üyelerine ayrıca dün ankarada yaptığımız toplantıda bana tecrübelerini aktaran babalık edip yol gösteren bu sektörün efsane ismi sayın chef mahmut dolmacı ya canı gönülden teşekkür ediyorum hepinize mutlu hayırlı günler diliyorum.
 
Aşçılar Eğitim Ve Yardımlaşma Federasyon Başkanı
Hanifi Usta


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler