Worldfood İstanbul'da Şef Rafet İnce Et Kültürünü Yeniden Yorumladı...

Worldfood İstanbul'da Şef Rafet İnce Et Kültürünü Yeniden Yorumladı...

Türkiye’yi ilk kez paketlenmiş et ve et ürünleri ile tanıştıran Bonfilet, Türkiye’de et sektörü nün öncüsü olarak WorldFood İstanbul...

Worldfood İstanbul'da Şef Rafet İnce Et Kültürünü Yeniden Yorumladı 
Worldfood İstanbul'da Şef Rafet İnce Et Kültürünü Yeniden Yorumladı. Bir asırlık tecrübesi ile Bonfilet, WorldFood İstanbul’da ziyaretçileri ile buluştu...
 
Bonfilet, 4-7 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’ta düzenlenen WorldFood İstanbul Fuarı’na katıldı. Türkiye’nin önde gelen gıda ve içecek üreticilerini 27 yıldır bir araya getiren WorldFood İstanbul Fuarı’nda ünlü şef Rafet İnce et kültürünü yeniden yorumladığı workshoplar ile herkese lezzetli anlar yaşattı
 
Türkiye’yi ilk kez paketlenmiş et ve et ürünleri ile tanıştıran Bonfilet, Türkiye’de çağdaş Türk Mutfağında et sektörünün öncüsü olarak WorldFood İstanbul 2019’da yerini aldı. Sektörde bir asrı aşkın tecrübeye sahip Bonfilet ana sponsorluğunda Executive Chef Rafet İnce, düzenlediği workshop ve tadım etkinlikleriyle sağlıklı ve güvenilir et tüketiminin yanı sıra et çeşitlerine göre pişirme yöntemlerini eğlenceli şovlarla et severlere sundu.
 
Modern Türk Mutfağında Ette lezzetin püf noktalarını paylaştılar
Et sektöründe Türkiye’de öncü olan Bonfilet’in gerçekleştirdiği tadım etkinliğinde Şef Rafet İnce ile birlikte Bonfilet’in deneyimli döner ustası da ziyaretçilere döner servisi yaptı. Et severlerin yoğun ilgi gösterdiği workshopların sonunda 3 kişiye çeşitli hediyeler verildi.
 
Rafet İnce’den ilgi çekici şovlar
Türkiye’nin önde gelen şeflerinden Rafet İnce’nin şovları ile ilgi çeken etkinlikte sağlıklı ve güvenilir et tüketimi, lezzetli et pişirme teknikleri uygulamalı olarak anlatıldı. Etkinlikte Rafet İnce ziyaretçileri ilginç sunumlarla şaşırtırken, sunulan tarifler tam not aldı.
 
Worldfood İstanbul 2019'Un Birinci Gününden Kareler...
 
Türkiye’nin önde gelen şeflerinin jüri koltuğunda oturduğu The Taste Türkiye'de en dikkat çeken isimlerden biri de Rafet İnce. İstanbul'da dünyaca ünlü bir otelin şefliğini üstlenen The Taste Türkiye jüri üyesi Rafet İnce'nin kim olduğu ve kariyeri, yarışmayı takip edenlerce merak ediliyor. Peki, The Taste Türkiye jüri üyesi Rafet İnce kimdir?
 
The Taste Türkiye'nin jürileri arasında yer alan Rafet İnce, alanında tanınan bir isim. Uluslararası alanda pek çok ödülü olan Rafet İnce aynı zamanda mesleği alanında kitap da yazdı. İşte, Rafet İnce hakkında merak edilen tüm detaylar...
 
1981 yılında Konya'nın Ereğli ilçesinde dünyaya geldi. Şef Rafet İnce, mesleğe Tekirdağ Anadolu Turizm Meslek Lisesi’nde başladı. Devlet tarafından aldığı bursla, “Le Cordon Blue College of Culinary Arts”ta ve “Toscan-Cascina”da F&B eğitimi gördü ve ardından stajını tamamladı.
 
Worldfood İstanbul 2019'Un İkinci Gününden Kareler...
 
Uluslararası aşçılık yarışmalarında çok sayıda madalya kazanan Rafet Şef, 2008 “IKA - Dünya Aşçılar Olimpiyatı”nda Türkiye’ye ilk defa 3 olimpiyat madalyası kazandıran tek Türk şeftir. Şu anda İstanbul'un ünlü bir otelinin executive chef’i olarak görev yapmaktadır.
 
"Türkiye Aşçılar Federasyonu" ilk resmi "Aşçılar Milli Takımı"nın da kurucusu olan İnce, ulusal ve uluslararası kurumsal firmalara danışmanlık hizmeti vermektedir.
 
Turizm-otelcilik liseleri ve gastronomi eğitimi veren üniversitelerdeki seminer, konferans ve panellere hoca ve konuşmacı olarak katılmış ve bazı sosyal sorumluluk projelerine de imza atmıştır.
 
"Chaîne des Rôtisseurs" üyesi olan Rafet Şef, Londra’da yayımlanan BBC Good Food dergisinin 2008 yılından beri şef editörlüğü yapmakta olup, "Wacs - Dünya Aşçılar Konfederasyonu"nun da uluslararası jürilik belgesine sahiptir.
 
Worldfood İstanbul Hizmet Alanlarımız 2019'Un 3. Gününden Kareler...
 
Çeşitli ulusal TV kanalında yemek programları yapan İnce, dünya gastronomi literatüründeki ilk kişisel gelişim ve gastronomi kariyer kitabı olan "CHEF" kitabının da yazarıdır.
 
Öte yandan 2017’de "Gourmand world cookbook awards"da Türkiye adına en iyi yemek yazarı ödülünü de almaya hak kazanmıştır...

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler