Şef Murat Bozok Lezzetleri Çubuklu Hayal Kahvesinde

Şef Murat Bozok Lezzetleri Çubuklu Hayal Kahvesinde

Boğaz’a nazır konumunda sabahtan geceye sunduğu hizmetleriyle gün boyu keyif veren “Çubuklu Hayal Kahvesi”, ünlü şef Murat Bozok’un lezzet 'leri başta olmak üzere...

Şef Murat Bozok Lezzetleri Çubuklu Hayal Kahvesinde
1992’de başladığı serüveniyle İstanbul gece hayatının öncüsü, canlı müzik ve konser dendiğinde Türkiye’de ilklere imza atan, Teoman, Cem Yılmaz, Şebnem Ferah gibi birçok starın dönüm noktası olan, nesilden nesile unutulmaz anların, masalsı düğünlerin yaşandığı, Boğaz’a nazır konumunda sabahtan geceye sunduğu hizmetleriyle gün boyu keyif veren “Çubuklu Hayal Kahvesi”, ünlü şef Murat Bozok’un lezzetleri başta olmak üzere birbirinden önemli isimlerin konserleriyle yepyeni bir dönemin kapılarını açıyor ve “Efsane Yeniden” dedirten büyük bir heyecan yaratıyor!
 
Sene 1992; İstanbul’da konser, canlı müzik ve eğlence için çok fazla adres yokken, Beyoğlu’nda açılan ilk adresiyle, başta var olduğu semt olmak üzere, şehirde ihtiyaç duyulanı en üst seviyede yaşatarak, sektörünün kurucularından olan Hayal Kahvesi, bünyesinin en önemli noktalarından olan Çubuklu Hayal Kahvesi’nde yepyeni bir dönemin müjdesini veriyor.
 
Şef Lezzetleri ve Gastronomik Deneyimler Murat Bozok’tan…
“İyi Yemek” ve “İyi Müzik” anlayışıyla tek bir adreste sabahtan geceye gün boyu misafirlerine keyifli anlar ve deneyimler yaşatan Çubuklu Hayal Kahvesi, lezzet anlayışının çitasını gastronomi dünyasının önde gelen isimlerinden ünlü şef Murat Bozok ile yükseltiyor.
 
 
Çubuklu Hayal Kahvesi, dünya çapında da ayrı bir üne sahip olan gastronominin önemli isimlerinden şef Murat Bozok’un önderliğinde hazırlanan iştah kabartan lezzet deneyimlerini, her biri ayrı konseptte servis veren Brasserie by Çubuklu Hayal Kahvesi ve Beikos Meyhanesi’nde yaşatıyor.
 
Denize nazır kahvaltılardan Boğaz’da gün batımının güzelliğini yaşatan akşam yemeklerine uzanan, ünlü şef Murat Bozok tarafından hazırlanan ve oldukça zengin menüsüyle ilgi uyandıran Brasserie by Çubuklu Hayal Kahvesi, işin uzmanları tarafından hazırlanan kokteylleriyle de misafirlerinin keyiflerini taçlandırıyor. Mezeler eşliğinde Boğaz’a nazır ideal ve kaliteli deneyimler yaşamak isteyenler de yine ünlü şef Murat Bozok’un lezzet önderliğindeki Beikos Meyhane’de buluşuyor.
 
En İddialı İsimler ve Konserler Çubuklu Hayal Kahvesi’nde…
İstanbul’un gözde semtlerinden Beykoz’un en keyifli konumunda, hem Anadolu, hem de Avrupa Yakası’ndan 40 dakikada ulaşılabilen, 125 yıllık tarihi bir taş binada, iç ve dış mekanları dahil tam 2500 m2’lik alanında misafirlerini ağırlayan ve tek mekanda birçok hizmeti sunma avantajıyla ilgi uyandıran Çubuklu Hayal Kahvesi, kategorisindeki köklü geçmişini ve uzmanlığını eğlencesine de yansıtıyor.
 
 
Sadece hafta sonları değil neredeyse haftanın her günü, Bülent Ortaçgil, Metin Arolat, Göksel gibi birbirinden ünlü sanatçıları canlı izlemek ve dinlemek isteyenler, 600 kişilik, otantik dokudaki Eventhall by Çubuklu Hayal Kahvesi sahnesinde gerçekleşen konserlerde buluşuyor.
 
Düğünler, Kutlamalar ve Organizasyonlar Çubuklu Hayal Kahvesi’nde Anlam Kazanıyor!
“İyi Yemek” ve “İyi Müzik” anlayışını en üst seviyede yaşatarak “Efsane Yeniden” dedirten Çubuklu Hayal Kahvesi, Türkiye’nin ünlü çiftleri başta olmak üzere anılarda unutulmaz karelere sahne olan masalsı düğünleri, hem açık, hem de kapalı alanlarında gerçekleştirilen kurumsal organizasyonları, özel grup ağırlamaları ve aktiveleriyle de farkını belli ediyor.
 
Hem kara, hem de deniz ulaşımı avantajıyla, Boğaz’a nazır konumunda, Brasserie by Çubuklu Hayal Kahvesi, Beikos Meyhane, Eventhall by Çubuklu Hayal Kahvesi ile gün boyu ayrıcalıklı deneyimler sunan Çubuklu Hayal Kahvesi, yenilenen dünyasıyla şehirde “Efsane Yeniden” dedirten bir dönemin kapılarını açıyor ve farkını nesiller boyu yaşatmaya devam ediyor.
 
www.hayalkahvesicubuklu.com
 
Adres: Paşabahçe Mahallesi, Barbaros Caddesi, Burunbahçe Ağaçlık Mesire Yeri,
No:18 D:A + B, 34805 Beykoz – İSTANBUL
Rezervasyon ve Bilgi: 0216 413 68 80 - 0532 452 67 97
 
***Haftanın 7 günü saat 09.00 – 00.00 arası açık…
***Ünlü şef Murat Bozok yemek danışmanlığında her 2 restoran da servis veriyor.
***Brasserie by Çubuklu Hayal Kahvesi yemek servisi saat 09.30 – 00.00…
***Brasserie by Çubuklu Hayal Kahvesi à la carte yemek servisinin yanı sıra özel grup rezervasyonları için menü hizmeti de sunuyor.
***Beikos Meyhane yemek servisi saat 19.00 – 00.30…
***Beikos Meyhane fiks menü servis yapıyor.
***Eventhall by Çubuklu Hayal Kahvesi saat 22.00 – 02.00…
***Eventhall by Çubuklu Hayal Kahvesi konser biletleri www.biletix.com üzerinden satışa sunuluyor.
***Düğün ve organizasyonlar için ayrıca hizmet veriliyor.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler