Sosyal Sorumluluk Projesi

Sosyal Sorumluluk Projesi "UMED"

Uluslararası meslekî ve eğitim derneği 'nin kurulum amaçları arasında devantajlı tüm insanlara yardım etmek tüzüğümüzün en başında yer almaktadır. Bu amaçla...

Sosyal Sorumluluk Projesi "UMED"
 
Uluslararası meslekî ve eğitim derneği 'nin kurulum amaçları arasında devantajlı tüm insanlara yardım etmek tüzüğümüzün en başında yer almaktadır. Bu amaçla kurulan derneğimizin engelli kardeşlerimize yönelik etkinliklerinden biriside  olması planlanan İnegöl mimar sinan  bakım  merkezi idi. 
 
10/12/2019  tarihinde gerçekleştirilen hayatta engelli yoktur  düşüncesiyle  başlayan etkinliğimize protokol konuşmaları sonrası başlayan eğlence, engelli dostlarımızla oyunlar sonrası İnegol  köftesi ikramlarımız ve hayır severler tarafından bağışlanan tekerlekli sandalyeler sahiplerine teslim edildi. 
 
Ayrıca bizleri  yalnız bırakmayan;  
İnegöl kaymakamı sayın (Şükrü Görücü),
Ilçe  jandarma  komutanı  sayın (Ferruh Maden),
Inegöl belediye  başkan  yardımcısı sayın (Durmuş Aydın),
Inegöl halk eğitim merkezi  müdürü sayın (Ömer  Göktürk),
Lokantacılar odası  ve  mobilyacılar odasına,
 
Ayrıca bu özel günde bizlere katkı sağlayan gerek inegöl gerek Türkiye'nin dört bir tarafında destek olan firmalara, meslektaşlarımıza, büyük emekleri  olan uluslararası mesleki ve eğitim  derneği' nin yönetim kurulu üyeleri ve İnegöl bölge sorumluları Erdem  Yetışgin, Ferhat Gül, Önder Tattu 'ya  teşekkür ederiz.
 
Şef Kaya SOLMAZ
Uluslararası meslekî ve eğitim derneği Yönetim kurulu başkanı 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler