Antalya Köy Pazarı

Antalya Köy Pazarı "ParkFuntastic" Kapılarını Açtı

Tarımın, kadın çiftçilerin, yerli üretimin desteklenmesi ve halka daha sağlıklı ürünlerin sunulması çerçevesinde ParkFuntastic Antalya Köy Pazarı, her hafta Ben doğal beslenmek...

Antalya Köy Pazarı "ParkFuntastic" Kapılarını Açtı 
TAH-Sadi GÜR
 
Kepez Belediyesi’nin kentin kırsal kesimlerinde tarımsal ve hayvansal üretime destek veren kadınlar için kurduğu ‘Antalya Köy Pazarı 4 haftadır ParkFuntastic’de kapılarını halka açtı.
 
Kepez Belediyesi, kadınlara yönelik projelerine bir yenisini daha ekledi. Kepez Belediyesi ve Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü ile ilçede ‘Antalya Köy Pazarı kurdular.
 
Kadın çiftçilerin ürettiği doğal ürünlerin ekonomiye kazandırılması ve kadın kooperatiflerinin kurulması amacıyla imzalanan protokol kapsamında kurulması öngörülen Antalya Köy Pazarı ParkFuntastic’de her hafta pazar günleri  kapılarını üreticiden tüketiciye doğal ürünlerin ulaştırılması çercevesinde hizmet veriyor.
 
Kadın çiftçilere destek
 
 
Kentin kırsal kesimlerinde tarımsal ve hayvansal üretime destek veren kadın girişimciler, ürettikleri doğal tarımsal ve hayvansal ürünleri bu pazarda satışa sunuluyor. 
 
Kepez Belediyesi ve Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolüyle; 
 
Tarımın, kadın çiftçilerin, yerli üretimin desteklenmesi ve halka daha sağlıklı ürünlerin sunulması çerçevesinde ParkFuntastic Antalya Köy Pazarı, her hafta Ben doğal beslenmek istiyorum’ diyen tüketicileri ağırlıyor.  
 
Antalya Köy Pazarı’nın kapılarını açtığı bugüne kadar yoğun ilgi görüyor. Bir yandan piknik havasında geçen  pazar günü hafta sonları  halka hizmet veren köy pazarı  hafta sonları halkın uğrak yeri oldu.  
 
 
Kepez belediye başkanı hakan tütüncü hem halkın hemde  köy pazarını  ziyaret eden tütüncü gerek pazarcı esnafının gerekse alışverişe gelen hakla sohbet eden tütüncü  doğal ve organik beslenme ye dikkat çekiyor. 
 
Halkla sohbetler eden Tütüncü halkın yoğun ilgisinden memnuniyetini dile getirdi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler