Umed Basın Açıklaması

Umed Basın Açıklaması

Derneği'mize kasıtlı olarak zarar vermek maksadıyla başlatılan, sosyal medya ve bir kısım sözde meslektaşımızın hayal mahsulü iftiralarla yürütülmek istenilen kirli kampanyaya karşı...

Umed Basın Açıklaması
Geçtiğimiz günlerde sözde fedeŕesyon başkanının Derneğimiz adına yapmış olduğu talihsiz beyan sonrası yönetim kurulumuzdan çıkan sonuca göre;
 
DERNEĞİ 'mize kasıtlı olarak zarar vermek maksadıyla başlatılan, sosyal medya ve bir kısım sözde meslektaşımızın hayal mahsulü iftiralarla yürütülmek istenilen kirli kampanyaya karşı kamuoyuna açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.
 
Bu hususta gerek bu iddiaları pervasızca beyan edenler DERNEĞİ "miz ile ilgili sosyal medya gruplarına karşı tüm yasal girişimlerin tereddütsüz bir şekilde başlatılacağını bildirmek isteriz.
 
Önemle belirtelim ki, DERNEĞİ "miz tarafından bugüne kadar kimsenin emeğine saygısızlık yapılmadığı gibi gerek DERNEĞİMIZE gerek üyelerimize gerekse emeğimize gerekse işbirliği yaptığımız tüm kurum ve kuruluşlara da saygısızlık yapılmasına müsaade etmeyeceğiz.
 
başarılı çalışmalar yapanları haksız ve yalan iddialarla yıpratma pratiğinin bir örneğini daha yaşıyoruz. 
 
Mesleğimize sözde hizmet ettiğini söyleyerek aslında mesleğimize en büyük zararları vermiş olanlara, bu kara kampanyayı yürütenlere ve bilmeden fikri olan destekçilerine Türkiye Cumhuriyeti’nin hukuk devleti olduğunu, hiç kimsenin, hiçbir kurumun şahsi egolar, kötü niyetler için karalanamayacağını, töhmet altında bırakılamayacağını Hatırlatırız.
 
Sonuç olarak hiç bir spekülasyon ya da dezenformasyonun DERNEĞİ'mize zarar veremeyeceği, Derneğimizi yıpratamayacağı, buna karşı yürütülmek istenilen "haksızlık ve ahlaksızlıklara" karşı mücadelemizin her platformda süreceği beyan ederiz..
 
Saygılarımızla
UMED YÖNETİM KURULU


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler