Harisa Eşliğinde Kuzu Küşleme İle 1. Oldular

Harisa Eşliğinde Kuzu Küşleme İle 1. Oldular

Aşçılık Üniversiteleri ve Aşçılık Liselerinden Hitit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ‘Karadeniz Bölgesi Liseler Arası Yemek Yarışması’nda birinci oldu. Mutfak Sanatları...

Harisa Eşliğinde Kuzu Küşleme İle 1. Oldular 
Kuzu Küşleme’ birincilik getirdi. Aşçılık Okullarından Hitit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ‘Karadeniz Bölgesi Liseler Arası Yemek Yarışması’nda 1. oldu. 
 
Aşçılık Üniversiteleri ve Aşçılık eğitimlerinde Hitit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ‘Karadeniz Bölgesi Liseler Arası Yemek Yarışmaları’nda birinci oldu.
 
Mutfak Sanatlarında Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (Taşpakon) sponsorluğunda,  Aşçılık Eğitiminde Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen Karadeniz Bölgesi Liseler Arası Yemek Yarışması’na katılan Hitit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  ana yemek kategorisinde birincilik elde etti. 
 
Yarışmada Yiyecek İçecek Alanı öğrencilerinden Nurettin Hazar Sönmez, Umut Demir, Burak Aktaş ve Sezer Yadigar, Alan Şefi Hülya Hallı ve Alan Öğretmeni Nuran Köse Özkurşunlu refakatinde katıldıkları yarışmada ‘Harisa Eşliğinde Kuzu Küşleme’ isimli yemekle  Karadeniz Bölge Birincisi oldular. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler