Eskişehir Aşçılar Derneği Tam Kadro İzmirde...

Eskişehir Aşçılar Derneği Tam Kadro İzmirde...

Yemek yapma, tanıtım ve sunumun yanı sıra, gastronomi ve turizim alanındaki gelişmeleri takip etmek, şehrin alandaki gelişimine katkı sağlamak...

Eskişehir Aşçılar Derneği Tam Kadro İzmirde...
 
Eskişehir Aşçılar Derneği İzmir Fuarında gerçekleşen uluslar arası Horeca Yiyecek içecek, Konaklama ve Otel hizmetleri ekipmanları Fuarına katılarak yapılan gastronomi, yemek yapma ve sunum etkinliklerinde Eskişehir'i temsil ettiler. 
 
Eskişehir Aşçılar Derneği Başkanı  A.Turan Etli, fuara katılım ve tanıtım etkinliği ile ilgili şunları söyledi: "Yemek yapma, tanıtım ve sunumun yanı sıra,  gastronomi ve turizim alanındaki gelişmeleri takip etmek, şehrin alandaki gelişimine katkı sağlamak amacı ile çok verimli faydalı bir etkinliğe katıldık.
 
Eskişehirli aşçılar bilgi ve tecrübelerini sektörde çalışan meslektaşlarına aktarmak adına güzel bir organizasyona kendi imzalarını da attılar. Bu çalışmalarımızı şehrimizin Bu alandaki gelişimine olumlu yönde katkı sağlıyacağını düşünüyoruz."
 
Eskişehirden İzmir Fuarına giden Dernek yönetici A.Turan Etli, Kemal Kaya, duayen şef aşçı Rafet Çolpan ve şef Mehmet Onuç sonuçtan memnun olduklarını ifade ettiler. 
 
Eskişehir Aşçılar Derneği Başkanı Başkan Turan Etli, önümüzdeki dönemde de ya ulusal boyutta yapılacak olan tüm etkinlik ve tanıtımlara diğer dernek üyesi şef aşçılarınında katılımını sağladı. 
 
Projelerini uygulamaya koyacaklarını ve sektörde görev alacak genç aşçı adaylarının mesleki eğitimi gelişimi ve kariyerlerini geliştirmek için ve göstereceklerini de belirtti.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler