Konya Mutfağından Bamya Çorbası Etkinliği

Konya Mutfağından Bamya Çorbası Etkinliği

Döşemealtı Konyalılar Derneği tarafından düzenlenen Bamya Çorbası buluşmasında hem ilçede yaşayan hem de Antalya merkez ve diğer ilçelerinde yaşayan...

Konya Mutfağından Bamya Çorbası Etkinliği
TAH - Sadi GÜR
 
Döşemealtı'nda yaşayan Konyalılar bamya çorbası etkinliğinde bir araya geldi. Belediye başkanları ve siyasi parti temsilcileri yöresel etkinlikte Konyalıları yalnız bırakmadı.
 
Döşemealtı Konyalılar Derneği tarafından düzenlenen yöresel Mutfaklarımızdan ve yöresel Çorbalarımızdan Bamya Çorbası buluşmasında hem ilçede yaşayan hem de Antalya merkez ve diğer ilçelerinde yaşayan Konyalılar bir araya geldi. 
 
Konya'nın en önemli kültürel eserlerinden biri olan yöresel yemeği bamya çorbası etkinliğinde Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyeleri ve sivil toplum kuruşu temsilcileri de Konyalıların misafiri oldu.
 
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan ev sahibi konumundaki Döşemealtı Konyalılar Derneği Başkanı Mehmet Ali Kocaoğlu, katılımcılara davetlerine icabet etmeleri dolayısıyla teşekkür etti.
 
Etkinlikte misafirlere hitap eden Akdeniz Konyalılar Federasyonu Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz de bu tür etkinliklerin hemşehrilik bilincinin yanı sıra toplumların birbirleriyle entegre olmalarına büyük katkı sağladığını belirterek, davetlerine katılanlara teşekkür etti.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler