Evde Antalya Meşhur Piyazı Nasıl Yapılır?

Evde Antalya Meşhur Piyazı Nasıl Yapılır?

Antalya Piyazı nedir? En iyi Antalya Piyazı Nasıl Yapılır? Evinizde nefis bir Antalya Piyazı yapabilmek için hangi malzeme 'ler gereklidir? Türk mutfağı...

Evde Antalya Meşhur Piyazı Nasıl Yapılır?Evde Meşhur Antalya Piyazı Nasıl Yapılır?
Antalya Piyazı nedir? En iyi Antalya Nasıl Yapılır? Evinizde nefis bir Antalya Piyazı yapabilmek için hangi malzemeler gereklidir? Bu gün kendim için özel bir Piyaz yapsam diyenlere Türk mutfağı şeflerimizden Harun Aksu’nun kaleminden muhteşem bir Antalya Piyazı tarifi…
 
Türk aşçı haberleri olarak yaptığımız araştırmada yöresel mutfaklar üzerinde mutfak bilgisi tecrübe ve is deneyimine sahip olan şef Harun Aksu ‘nun ozel videolu Antalya Piyazı tarifini siz takipçilerimiz için uygun bulduk.
 
Şimdi Antalya Piyazı hakkındaki yorumlarımızdan sonra söz sırası geleneksel Türk mutfağındaki yöresel mutfaklarımızdan Antalya mutfağına ait Antalya Piyazı tarifi hakkında kendi yorumu ile şef Harun Aksu diyorki;
 
Herkese Merhaba,
Tahin en çok neye yakışır derseniz tabii ki Antalya Piyazına. Antalya Piyazı hayatımda yediğim en güzel lezzetlerden birisi, tam anlamıyla süper bir lezzet. Antalya Piyazı yanında güzel bir köfte ile de yenilebilir.
 
Sizler de eminim ki tadına doyamayacaksınız. Muhakkak denemenizi tavsiye ederim çok enfes bir tarif….
 
Türk Aşçı Haberleri Notlar; 
1- Geleneksel Türk mutfağı yöresel Lezzetlerimizden Antalya Piyazını nefis iftar sofralarınızda ve iftar menülerinizde ‘de olarak ‘da değerlendirebilirsiniz.
 
2- Antalya Piyazı yanında güzel bir yöresel köftelerimizden İnegöl köftesi yada Akçaabat köftesi ile beraber deneyebilirsiniz. 
 
3- Türk aşçı haberleri olarak Yemek arşivimizden sizler için derlediğimiz Türk Mutfağında bu nefis ile lezzetli Antalya Piyazı tarifini denediğinizde yorumlar bölümünde sizlere daha iyi hizmet edebilmek amacı ile düşüncelerinizi bizimle ve vesilesi ile takipçilerimiz ile paylaşırsanız seviniriz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler