En İyi Filetolar Nasıl Yapılır? En İyi Fileto Nasıl Çıkarılır?

Balık Filetosu Nasıl Çıkarılır? Tavuk Filetosu Nasıl Çıkarılır? Bonfile Nasıl Çıkarılır? Antrikot Nasıl Çıkarılır? Tavuk Göğsü Nasıl Çıkarılır? Pirzola Nasıl Çıkarılır? Somon Fileto...

En İyi Filetolar Nasıl Yapılır? En İyi Fileto Nasıl Çıkarılır?
 
Balık Filetosu Nasıl Çıkarılır? Tavuk Filetosu Nasıl Çıkarılır? Bonfile Nasıl Çıkarılır? Antrikot Nasıl Çıkarılır? Tavuk Göğsü Nasıl Çıkarılır? Pirzola Nasıl Çıkarılır? Somon Fileto Nasıl Çıkarılır?
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak Sizler İçin Hazırladık...
 
Fileto çıkarma işlemini en doğru şekilde gerçekleştirebilmeniz için iyi kalite fileto bıçağı edinmelisiniz; aksi takdirde zorlanabilirsiniz.
 
Temizlenmiş ve pişirilmeye hazır olan balıklardan fileto çıkarılabilir. Yani fileto çıkarmadan önce balığı kılçıklarından ve iç organlarından ayırmak gerekir.
 
Omurgaya ulaşana dek arka solungaçlara bıçak girer, kılçık üzerinden kuyruğa kadar bıçak ilerler, böylece ilk fileto çıkarılmış olur.
 
Balık ters çevrilir ve ikinci fileto için de aynı işlem uygulanır.
 
Kılçıkların temizlendiğine emin olunduktan sonra balık, kesme tahtasına derisi alta gelecek şekilde konulur ve deri ile et arasına keskin sivri uçlu bıçak sokulur, deri dikkatlice kavranarak etten ayrılır.
 
Eğer damak tadınıza göre deriyi muhafaza etmek isterseniz, deri yüzme aşamasını geçebilirsiniz.
 
Çipura mezgit fileto nasıl çıkarılır? Merak ediyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz. Fileto mezgit, fileto somon ve fileto levrek de bu şekilde elde edilir.
 
Levrek Fileto Çıkarmak 2200gr (Sea Bass Fillet) Yasin Yıldız
 
Tavuk Göğüs Fileto nasıl yapılır - Kolay pratik Fileto çıkarma - Kes Pişir Ye - Eğitici Videolar
 
Somon Balığı Fileto Nasıl Çıkarılır - Making Salmon Fillet - Salmon Fishing - Kes Pişir Ye Mangal
 
 
Bonfile nereden ve nasıl çıkarılır. CennET dükkanlarının sahibi Orhan Taşdemir.
 
Dana Antrikot Nasıl Çıkarılır? "Fatih Yücel"

Kuzu Pirzola Nasıl Çıkarılır? - Kalem Pirzola Çıkarma
 
Bütün tavuk nasıl parçalanır "baba şef"
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler