Mcdonald's Türk Milli Takımların Sponsoru Oldu

Mcdonald's Türk Milli Takımların Sponsoru Oldu

Dünyanın önde gelen fast-food zincirlerinden McDonald's, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla kadın ve erkek..

Mcdonald's Türk Milli Takımların Sponsoru Oldu
 
Camiada Türk Aşçı Haberleri olarak memleketimizde Türk mutfağı şeflerimizden, Anadolu mutfağının nefis lezzetlerinden oluşan yiyecek içecek firması mı kalmadı, Türkiye’de gıda markası mı kalmadı ki yabancı bir burger markası milli takımlarımıza sponsor oluyor? Diye kamuoyuna sormak istiyoruz…
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yaptığı anlaşmayla McDonald's milli takımların sponsoru oldu. Söz konusu sponsorluk anlaşması tepkileri de beraberinde getirdi. Ünlü İngiliz aşçı Jamie Oliver, 2017 yılında McDonald's’ın hamburgerlerinin içinde kullandığı etin, hayvansal yağ hamuru ve amonyaktan oluştuğu iddiasıyla açtığı davayı kazanmıştı.
 
Dünyanın önde gelen fast-food zincirlerinden McDonald's, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla kadın ve erkek milli takımların resmi sponsoru oldu.
 
Mcdonald's Türk Milli Takımların Sponsoru Oldu
Türkiye Futbol Federasyonu ve McDonald's arasında geçtiğimiz hafta Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde sponsorluk anlaşması imzalandı.
 
Anlaşmanın imzalandığı törene TFF Başkanı Nihat Özdemir ve McDonald's Türkiye Genel Müdürü Oğuz Uçanlar’ın yanı sıra TFF Sponsorluk ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kadın Milli Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, erkek milli takım futbolcuları İrfan Can Kahveci ve Hasan Ali Kaldırım ile kadın milli futbol takımı oyuncuları da katıldı.
 
Türkiye Futbol Federasyonu’nun McDonald's’ı milli takımların sponsoru yapması tepkileri de beraberinde getirdi.
 
Ünlü aşçı skandalı deşifre etmişti
Ünlü restoran zinciri hakkında dünyaca ünlü aşçı İngiliz aşçı ve televizyon programcısı Jamie Oliver, 2017 yılında hamburgerlerin içinde kullanılan etlerin hayvansal yağ hamuru ve amonyaktan oluştuğu iddiasıyla dava açmış ve açtığı davayı kazanmıştı.
 
Mcdonald's Türk Milli Takımların Sponsoru Oldu
"'Besin' bile değil"
McDonald's’da insanlara yedirilen hamburger ve kızarmış tavukların nasıl hazırlandığı ile ilgili korkunç gerçekleri kamuoyu ile paylaşan Jamie Oliver, ünlü fast-food zincirinde satılan ürünlerin ‘besin’ kategorisinde sayılamayacak kadar tehlikeli maddeler içerdiğini açıklamıştı.
 
Tepkiler gecikmedi
İHH İnsani Yardım Vakfı Mütevelli üyesi Araştırmacı Yazar Osman Atalay da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İngiliz aşçı Jamie Oliver’in açtığı davayı hatırlatarak “Milli takıma yakışmadı.Dünyaca ünlü aşçının 2017 de Mc Donald's'a açtığı davayı kazandığını unutmayalım” diye yazdı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler