Evde Doğal Lavabo Açıcı Nasıl Yapılır?

Evde Doğal Lavabo Açıcı Nasıl Yapılır?

Bir çok insan merak etmiştir evde Lavabo Açıcı nasıl yapılır? Doğal bir şekilde evde Lavabo Açıcı yapabilmek icin neler gereklidir? Mutfağınızın...

Evde Doğal Lavabo Açıcı Nasıl Yapılır?
 
Bir çok insan merak etmiştir evde Lavabo Açıcı nasıl yapılır? Doğal bir şekilde evde Lavabo Açıcı yapabilmek icin neler gereklidir? Mutfağınızın ya da banyonuzun lavabosu tıkandı ve Organik Mutfak Ürünlerinden evde doğal temizlik yöntemleri arıyorsunuz? 
 
Evde kendi başıma doğal Lavabo Açıcı yapabilir miyim?
Sadece bir kaç malzeme ile kendi Lavabo Açıcı ilacınızı yapmaya ne dersiniz? Hiç merak etmeyin, her evde bulunan üç malzeme ile bu sorunu çözebilirsiniz. 
 
İşte Sizlere Evde Tek Başına Kendi İmkanlarınız İle Yapabileceğiniz Lavabo Açıcı İlaç Tarifi…
 
Evde Organik Lavabo Açıcı Nasıl Yapılır?
Evde Doğal Lavabo Açıcı Yapabilmek İçin İhtiyacınız Olan Malzemeler Nelerdir?
 
*     Yarım Bardak Karbonat
*     Yarım Bardak Sirke
*     1 Litre Sıcak Su
 
Evde Lavabo Açıcı Yapılış Tarifi;
Evde doğal temizlik için karbonat olmazsa olmaz. Karbonatı gidere dökün ve üzerine sirkeyi boşaltın. Bu işlemden sonra gider köpürecektir.
Yaklaşık 10 dakika bekledikten sonra sıcak su dökün.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler