Gastronomi Dünyası İstanbul Mutfak Günlerinde Buluşacak

Gastronomi Dünyası İstanbul Mutfak Günlerinde Buluşacak

Türk mutfağının dünya mutfağı ile entegrasyonunda büyük adımlar atılmasını sağlayan festival dünya lezzetlerini İstanbul’a taşıyacak...

Gastronomi Dünyası İstanbul Mutfak Günlerinde Buluşacak...
 
09-13 Şubat 2021  tarihleri arasında "Türkiye Aşçılar Ve Şefler Federasyonu" (Taşfed) tarafından 18.’si Organize edilecek olan Uluslararası İstanbul  Mutfak Günleri CNR FUAR merkezinde yapılacaktır. TÜRKİYE’nin en büyük gastronomi yemek yarışmaları ve festivali olan organizasyon 17 yıldır yapılıyor. Dünyanın gastronomi alanında önde gelen ülkelerinin federasyonları ve dernekleri ile gerçekleşecek organizasyona bu yılda geçmiş yıllarda ki gibi yoğun ilgi bekleniyor. 
 
Türk mutfağının dünya mutfağı ile entegrasyonunda büyük adımlar atılmasını sağlayan festival dünya lezzetlerini İstanbul’a taşıyacak. Geçmişte yapılan başarılı organizasyonlarla iki yıl önce Dünya Aşçılar Birliği (WACS) tarafından “Kıtalar Arası (Continental) ” ünvanı  alan İSTANBUL Mutfak Günleri ülkemizin genç şeflerine Uluslararası  düzeyde yarışma imkânı sağlıyor.
 
Hem yarışmak hem de ülkemizi gezebilme imkanı bulan dünyanın usta şefleri birbirinden renkli organizasyonlarla ağırlanıyor. Turizm açısından da ülkemize büyük değerler kazandıran İstanbul  Mutfak Günleri, Türkiye ve Dünya Gastronomi kültürüne yeni şefler kazandırırken Türk Mutfağının dünyada daha çok tanınması için köprü görevi üstleniyor. 
 
Yetmişin üzerinde kategoride yarışacak olan Türk ve Dünya şefleri madalya alabilmek için kıyasıya mücadele edecekler. Türkiye Aşçılar Ve Şefler Federasyonu’nun yıllardır yaptığı bu büyük organizasyonla Türk Gastronomi dünyasında katkısı büyük. Türkiye Aşçılar Ve Şefler Federasyonu, TÜRKİYE’de eğitim noktasında yeni açılan okullar ve benzeri sertifikasyon programlarıyla genç ve öğrenci şefleri dünya standartlarında yetiştiriyor.
 
Dünyaya açılma noktasında büyüyen ve Türkiye’de yer alan ulusal ve Uluslararası  gastronomi markaları açısından büyük bir tanıtım noktası oluşturan İstanbul  Mutfak Günleri festival alanı içinde özel açılarla markalara kendilerini tanıtma ve bilinirliklerini artırma imkânı sunuyor. Geçmiş yıllarda da İstanbul Mutfak Günleri içinde yer alan markalar kendi tanıtımları noktasında büyük ivme kazandılar. 
 
2021 yılında geçmiş yıllara göre daha geniş bir alandan yapılacak organizasyon birçok farklı tanıtım açısını da beraberinde getiriyor.
 
Daha fazla bilgi için Türkiye Aşçılar Ve Şefler Federasyonu'na e- mail [email protected]  gönderebilir veya Kayıt Kabul Şartları ve Online Başvuru için http://www.istanbulgastronomyfestival.com  web adresinden bize ulaşabilirsiniz.
 
Türkiye Aşçılar Ve Şefler Federasyonu
Gastronomi Dünyası İstanbul Mutfak Günlerinde Buluşacak


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler