Ünlü Şeflerin Anılarında Yer Etmiş Kutlama Yemekleri

Ünlü Şeflerin Anılarında Yer Etmiş Kutlama Yemekleri

Türkiye’nin en sevilen Türk Mutfağı Şeflerinin paylaştığı Şeflerin Özel Yemek Tariflerinden ve özel kutlama yemeği tarifleri, evlerde şef...

Ünlü Şeflerin Anılarında Yer Etmiş Kutlama Yemekleri
 
TOÇEV gönüllüsü Özlem Ardıyok 25. yılında TOÇEV’e yakışan bir kutlama hediye etmek için bu kutlama yemekleri projesini tasarladı. 25 özel şefe ulaştı, anılarında yer etmiş kutlama yemeklerini sordu, şeflerle buluşup onlar yemeklerini yaparken fotoğraflarını çekti.
 
25 ünlü şef TOÇEV’in 25. yılı anısına bir arada!
TOÇEV gönüllüsü Marka İletişimcisi Özlem Ardıyok’un, TOÇEV’in 25. Yılı anısına projelendirdiği ve tüm fotoğraflarını çektiği, 25 ünlü şefin kutlama yemeği tarifleri ve anılarından oluşan Kutlamalar Kitabı satışa sunuluyor.
 
Ünlü Şeflerin Anılarında Yer Etmiş Kutlama YemekleriTOÇEV kuruluş yıldönümünü hep farklı etkinliklerle kutladı. Şimdi de ISS Türkiye ve Alfa yayınları desteğiyle çıkan Kutlamalar Kitabı ile kalıcı ve lezzetli bir kutlama gerçekleştirmeyi amaçlıyor.
 
Bu sene pandemi sebebiyle herkes yılbaşını evde geçiriyor. Türkiye’nin en sevilen Türk Mutfağı Şeflerinin paylaştığı Şeflerin Özel Yemek Tariflerinden ve özel kutlama yemeği tarifleri, evlerde şef sofrası kurmak isteyenler için harika bir kaynak. Ayrıca gelirinin tamamı TOÇEV’e aktarılacağı için Kutlamalar Kitabı çok anlamlı bir yılbaşı hediyesi olarak öne çıkıyor.
 
Şef Arda TÜRKMEN, Şef Burçak KAZDAL, Şef Cihan KIPÇAK, Şef Derin ARIBAŞ, Şef Ebru ERKE, Şef Ece ZAİM, Şef Elif Edes TAPAN, Şef Esen HÜNAL, Şef Gamze BURSA, Şef Hazer AMANİ, Şef İdil YAZAR, Şef İsmet SAZ, Şef Jale BALCI, Şef Kaan SAKARYA, Şef Melih DEMİREL, Şef Metin SÜERKAN, Şef Murat BOZOK, Şef Murat Deniz TEMEL, Şef Müge ERGÜL, Şef Pınar İSHAKOĞLU, Şef Rafet İNCE, Şef Semen ÖNER, Şef Tevfik ALPARSLAN, Şef Umut KARAKUŞ, Şef Zeynep Benhisavi ÇELİK Kutlamalar Kitabı için mutfaklarını açıp büyük bir keyifle kutlama yemeklerini yapıp anılarını paylaşıyor. 
 
Proje Kurucusu Özlem Ardıyok Hakkında:
 
Uluslararası markalarda geçen 20 yıllık Marka ve Pazarlama İletişimi kariyerinin kurumsal hayat kısmına son verdikten sonra özel projelere imza atan Özlem Ardıyok, senelerdir TOÇEV’i destekliyor. Yıllardır çocukların gelişimi ve mutluluğunu merkeze alan TOÇEV’e yakışan bir kutlama hediye etmek için bu kutlama yemekleri projesini tasarladı. 25 özel şefe ulaştı, anılarında yer etmiş kutlama yemeklerini sordu, şeflerle buluşup onlar yemeklerini yaparken fotoğraflarını çekti. Kitabın içeriği ve anılarla dolu hikâyesi böylece ortaya çıktı.
 
TOÇEV (Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı) Hakkında:
 
Ünlü Şeflerin Anılarında Yer Etmiş Kutlama Yemekleri
Okumak isteyen ancak ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okuyamayan ya da çalışmak zorunda kalan çocuklarımıza tüm eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi destek veriyoruz. “Okumak her çocuğun hakkıdır” diyerek çıktığımız yolda her çocuğu birey olarak kabul edip, onların kültürlü, bilgili, uyumlu, üretken olmaları ve toplumsal hayata kazandırılmaları için hiç durmadan çalışıyoruz.
 
Her adımımızda ve her projemizde barışçı, birleştirici, eğitici, şeffaf ve sevgi dolu olmayı kendimize görev edindik ve bu misyonumuzla da herkese örnek olmayı hedefliyoruz. 27 yıldır siyasetler üstü duruşumuzla, her tür etnik ve ideolojik tanımlamanın üstünde ve dışında olmamızla gurur duyuyoruz.
 
1994 yılında 5 çocukla başlayan yolculuğumuz, ülkemiz ve çocuklarımız için hayata geçirdiğimiz projelerle 27. Yılımıza girerken 7 milyonu aşkın çocuk ile devam etmektedir.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler