En Farklı Lezzetler ve Ustaları İstanbul’da Buluşacak...

En Farklı Lezzetler ve Ustaları İstanbul’da Buluşacak...

Aşçılık Enstitüsü Kurucusu Udi Goldschmith'in yanı sıra, Türkiye’nin dünyaca tanınan Türk mutfağı şeflerinden Aydın Demir, Mehmet Yalçınkaya...

En Farklı Lezzetler ve Ustaları İstanbul’da Buluşacak...
 
Türkiye'nin değişik mutfaklarından farklı lezzetler İstanbul’da buluşacak. Megakent, "Gastro şov 2021"de dünya mutfağının tanınmış isimlerini ağırlayacak. İstanbul Kongre Merkezi’nin açık alanında düzenlenecek olan Gastro Show, 2 büyük çadırın kurulmasıyla misafirlerini değişik bir konseptte ağırlayacak.
 
Çadırlardan birinde gastronomi turizmi ve Türk mutfağının önemli lezzetlerinin yer alacağı atölyeler yer alırken, diğerinde ise Türk mutfağının önemi, gastronomik şehirler, coğrafi işaretli ürünler ve tescilli yemekler ve 7 ülke mutfağı gibi konularda bilgilendirici oturumlar yapılacak.
 
Etkinliğe konuşmacı katılacak isimler arasında ise Dünya Gastronomi Derneği Başkanı Eric Wolf, Nepal Şefler Birliği Başkanı Suresh, ile Kudüs Aşçılık Enstitüsü Kurucusu Udi Goldschmith'in yanı sıra, Türkiye’nin dünyaca tanınan Türk mutfağı şeflerinden Aydın Demir, Mehmet Yalçınkaya, Sahrap soysal ve Somer Sivrioğlu gibi isimler de bulunuyor...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler