Glutensiz Mutfak Projesi

Glutensiz Mutfak Projesi

"Glutensiz Mutfak Projesi" kapsamında Gaziantep'te Glutensiz Bir Başka Kafe'deki glütensiz yemekleri ve ürünleri tatmak ve bu ürünler hakkında bilgi edinmek amacıyla...

Glutensiz Mutfak Projesi
 
Adıyaman Çölyak Derneğince hazırlanarak, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nce kabul edilip mali destek almaya hak kazanan "Glutensiz Mutfak Projesi" kapsamında Adıyaman Çölyak Derneği üyeleri kabul edilen proje kapsamında, Gastronomi merkezi Gaziantep'e uğurlandı.
 
"Glutensiz Mutfak Projesi" kapsamında Gaziantep'te Glutensiz Bir Başka Kafe'deki glütensiz yemekleri ve ürünleri tatmak ve bu ürünler hakkında bilgi edinmek amacıyla Adıyaman Çölyak Derneği tarafından Çölyak hastaları için günü birlik Gaziantep turu düzenlendi.
 
Çölyak Derneği üyelerini Valilik önünde Vali Mahmut Çuhadar ve Çölyak Derneği Başkanı Salih Gültoplayan uğurladı.
 
Çölyak hastaları Gaziantep'te Glutensiz Bir Başka Kafe'yi inceleyip, Glutensiz baharat, tahıl, karabuğday, firik, kinoa, sordun ve darı gibi glutensiz hammaddelerin bulunduğu Almacı Pazarı ve Kale Altı bölgesini gezecek.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler