Yemek Kültürü Vakfı Kuruldu...

Yemek Kültürü Vakfı Kuruldu...

Türkiye’de mutfak kültürü ve tarihi, aşçılık, gastronomi ve mutfak sanatları alanlarında başarılı öğrencilere ve bireylere burs ile ödüller verme, bu alanda bilimsel, sanatsal ve kültürel...

Yemek Kültürü Vakfı Kuruldu...
 
Yemek Kültürü Vakfı’nı kurmuş olduğumuzu bildirmekten büyük mutluluk duyuyorum...
 
Saygıdeğer Dostlar, Büyüklerim ve Gastronomi Camiası,
 
Türkiye’de mutfak kültürü ve tarihi, aşçılık, gastronomi ve mutfak sanatları alanlarında başarılı öğrencilere ve bireylere burs ile ödüller verme, bu alanda bilimsel, sanatsal ve kültürel faaliyetler yürütme amaçlarıyla Nevin Halıcı Yemek Kültürü Vakfı’nı kurmuş olduğumuzu bildirmekten büyük mutluluk duyuyorum.
 
Bugüne kadar maddi ve manevi desteklerini ortaya koyan ve sürdürmeye gönülden razı olan Arzu AKKUŞ, Bayram ÖZREK, Hasan HALICI, Hilal HIZLI GÜLDEMİR, Nevin HALICI ve Nilgün ÇELEBİ’den oluşan mütevelli heyetimize; Bengisu KELEŞOĞLU’na, Dürdane UÇKUN’a, Gökçe BALOĞLU’na, Nermin IŞIK’a ve Şerife GÜNEŞ’e sonsuz teşekkürler ederim.
 
Yemek Kültürü Vakfı Kuruldu...
Türk aşçılığına, Türk gastronomisine; vatana, millete ve insanlığa hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.
 
Bu güzel haberi sizlerle Nevin HALICI’nın doğum günü olan 14 Nisan’da paylaşıyorum ki gönlünce nice güzel yaşları olsun, hep doğsun, hep yaşasın, adı nice alan çalışanlarına ilham versin, ışık olsun…
 
Hayırlı ramazanlar, saygılar,
 
Osman GÜLDEMİR
Vakıf Başkanı
 
Yemek Kültürü Vakfı Kuruldu...
Türk aşçı haberleri olarak yeni kuruşmuş olan Yemek Kültürü Vakfına ve görevlerine çalışmalarında başarılar dileriz...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler