• THY' da Uçan Şef Uygulaması Yeniden Başlıyor...

    THY' da Uçan Şef Uygulaması Yeniden Başlıyor...

  • THY' da Uçan Şef Uygulaması Yeniden Başlıyor...

    THY' da Uçan Şef Uygulaması Yeniden Başlıyor...


THY' da Uçan Şef Uygulaması Yeniden Başlıyor...

2020 yılında kaldırılan uçan şef uygulamasının yeniden başlama kararı uçan şeflerde büyük heyecan yarattı. Uygulamanın kaldırılması ile uçan şef..

Thy' da Uçan Şef Uygulaması Yeniden Başlıyor
 
Türk Hava Yolları'nın son yıllardaki en başarılı projelerinden biri olarak gösterilen 'Uçan Şef' uygulaması yeniden başlıyor.
 
THY ve Do&Co ortaklığındaki Turkish Do&Co tarafından yürütülen Flying Chef (FC) uygulamasının Mayıs itibarıyla yeniden başlayacağı öğrenildi.
 
Thy' da Uçan Şef Uygulaması Yeniden Başlıyor2020 yılında kaldırılan uçan şef uygulamasının yeniden başlama kararı uçan şeflerde büyük heyecan yarattı. Uygulamanın kaldırılması ile uçan şef olarak görev yapan çalışanların bir kısmı işten çıkarılmış bir kısmı da ücretsiz izne gönderilmişti.
 
Pandemi döneminde uçuşların ciddi oranda azaltılması ve uçak içi ikramın kaldırılması sonrası tamamen bitirilme kararı alınan uygulamanın yeniden başlayacağı öğrenildi.
 
Uzun Uçuşlarda Uygulama Yeniden Başlıyor
 
Bu kapsamda; Ücretsiz izinde olan uçan şeflerin yeniden çağrılmaya başladığı ve Mayıs ayı itibarıyla uzun uçuşlarda uygulamanın başlayacağı bildirildi. Şimdilik sadece uzun uçuşlarda başlayacak uygulamanın daha sonra kısa uçuşlarda da başlamasının planlandığı öğrenildi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler