J Hotel

J Hotel

Çin'de 632 metrelik Şangay Kulesi'nin tepesinde açılan otel, dünyanın en yükseği olarak rekor kırdı. J Hotel hotelin özellikleri arasında 84. katta yüzme havuzu bulunuyor..

J Hotel...
 
Çin'de 632 metrelik Şangay Kulesi'nin tepesinde açılan otel, dünyanın en yükseği olarak rekor kırdı.
 
Dubai'deki Burj Khalifa'nın ardından gastronomi haberleri ve turizm haberlerinde yer alana dünyanın en yüksek ikinci yapısı olan 127 katlı Şangay Kulesi'nin üst katlarını kaplayan J Hotel adlı işletme, dünyanın en yüksek oteli olarak kayıtlara geçti.
 
J Hotel hotelin özellikleri arasında 84. katta yüzme havuzu bulunuyor...
 
J Hotel...
165 odası bulunan otelde ayrıca 7 restoran, bar ve spa bulunması ile birlikte bölgenin gastronomi turizmine de katkıda bulunması bekleniyor. 84. katta ise müşteriler için yüzme havuzu yer alıyor.
 
Açılışa özel 4 bin lira
 
Çin devletine ait büyük bir grup olan Jin Jiang International Hotels zincirinin bir parçası olan otelde konaklamanın gecelik fiyatı ise 'açılışa özel' olarak 3 bin 88 yuan (Yaklaşık 4 bin TL)
 
J Hotel...
Otelin satış ve pazarlama müdürü Renee Wu, otele ilginin cesaret verici olduğunu söyleyerek "Açılış gününde web sayfası bile yoğun ilgi gösteren çok sayıda ziyaretçiyle doluydu. Otelimizde kalmak isteyen çok kişi var" dedi.
 
J Hotel
 
The hotel, which opened on top of the 632-meter Shanghai Tower in China, broke the record as the tallest in the world.
 
Covering the upper floors of the 127-floor Shanghai Tower, which is the second tallest structure in the world, which is featured in gastronomy news and tourism news after Burj Khalifa in Dubai, the business called J Hotel has been registered as the world's tallest hotel.
 
J Hotel features a swimming pool on the 84th floor...
 
The hotel, which has 165 rooms, is also expected to contribute to the gastronomic tourism of the region with 7 restaurants, bars and spas. On the 84th floor, there is a swimming pool for customers.
 
4 thousand lira special for the opening
 
The nightly price of accommodation in the hotel, which is a part of Jin Jiang International Hotels chain, a large group belonging to the Chinese state, is 3 thousand 88 yuan (approx.
 
Renee Wu, the hotel's sales and marketing manager, said the interest in the hotel was encouraging.

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler