En Son Aşçı İlanları

En Son Aşçı İlanları

Garson için aranan nitelikler (48 personel), Aşçı Yamağı için aranan nitelikler (36 personel), Garson Yardımcısı, Aşçı Yardımcısı. Aşçı ilanlarında yayınlanan duyuruya göre...

Türkiyede En Son Aşçı İlanları...
 
Aşçı ilanlarında yayınlanan duyuruya göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görevlendirilmek üzere daimi kadroda Ortaokul, Lise, Üniversite mezunu 130 Garson ve Aşçı alınacak 'tır.
 
Adaylar için başvuru zamanı
 
Adaylar başvurularını 5 – 9 Temmuz 2021 tarihleri arasında (9 Temmuz dahil) yapacaklardır.
 
Adaylar için başvuru şekli ve yeri
 
Adaylar başvurularını, kariyer.ibb.istanbul adresine Online olarak yapabileceklerdir.
 
Garson için aranan nitelikler (48 personel)
 
En az Ortaokul mezunu olmak, Daha önce benzer pozisyonlarda 2 yıl çalışmış olmak, Temizlik kurallarına dikkat eden kişi olması tercih sebebidir, Gıda işlerinde çalışmasına engel sağlık sorunu olmamak, Vardiyalı çalışmaya uygun olmak, Erkek olmak.
 
Aşçı Yamağı için aranan nitelikler (36 personel)
 
En az Ortaokul mezunu olmak, Daha önce benzer pozisyonlarda çalışmış olmak, aşçı alımı için aşçılık mesleğinde deneyim sahibi olmak, Temizlik kurallarına dikkat eden kişi olması tercih sebebidir, Gıda işlerinde çalışmasına engel sağlık sorunu olmamak, Vardiyalı çalışabilecek olmak, 4 yıllık mesleki eğitimini tamamlamış olmak, Erkek olmak.
 
Garson Yardımcısı için aranan nitelikler (30 personel)
 
En az Ortaokul mezunu olmak, Daha önce benzer pozisyonlarda çalışmış olmak, Temizlik kurallarına dikkat eden kişi olması tercih sebebidir, Gıda işlerinde çalışmasına engel sağlık sorunu olmamak, Vardiyalı çalışabilecek olmak, 4 yıllık mesleki eğitimini tamamlamış olmak, Erkek olmak.
 
Aşçı Yardımcısı için aranan nitelikler (16 personel)
 
En az Ortaokul mezunu olmak, Daha aşçılık eğitimleri almış olmak, 2 yıl çalışmış olmak, Temizlik kurallarına dikkat eden kişi olması tercih sebebidir, Gıda işlerinde çalışmasına engel sağlık sorunu olmamak, Vardiyalı çalışabilecek olmak, Erkek olmak.
 
Türkiyede Aşçı Alınacak ilanları için Türk aşçı haberlerinin ücretsiz ilan sayfalarından da faydalanabilirsiniz...
 
Türkiye 'de gastronomi ve aşçılık camiası 'nın haber merkezi Türk aşçı haberleri web sistesin de meslektaşlarımız için ücretsiz hizmetlerimiz arasında bulunan iş arayanlar ve eleman arayanlar ilanlarına 'da bakabilirsiniz.
 
Aynı zamanda hedefinize daha çabuk ulaşabilmek için aynı linklere ücretsiz olarak aşçı iş ilanlarınızı verebilirsiniz...

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: süleyman özyılmaz
    7/3/2021

    tatliciyim şerbetli tatlı konusunda herşey yapabilirim

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler