Gastronomi Öğrencileri Türk Mutfağı Şefleri İle Buluştu

Gastronomi Öğrencileri Türk Mutfağı Şefleri İle Buluştu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi. İlçede bir kafede gerçekleşen etkinliğe şeflerden Mehmet Özer, Hazer Amani ve Türk Mutfağı Şeflerinden..

Türk Mutfağı Şefleri Gastronomi Öğrencileri İle Buluştu...
 
Türk yemek uzmanı ve yazar Sahrap Soysal, en farklı fuar ve festivallerden 5. Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali etkinlikleri kapsamında, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (HMKÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi. 
 
Türk yemek uzmanı ve yazar Sahrap Soysal, 5. Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali etkinlikleri kapsamında, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (HMKÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi. İlçede bir kafede gerçekleşen etkinliğe şeflerden Mehmet Özer, Hazer Amani ve Türk Mutfağı Şeflerinden Maksut Aşkar da katıldı.
 
Soysal ve şefler gastronomi turizmine de değinerek öğrencilere gastronomi ve kariyer planlamaları konusunda tavsiyelerde bulundu.Türk yemek uzmanı ve yazar  Soysal, festivale katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Hatay'ın hem tarihi hem de lezzetleriyle çok güzel bir yer olduğunu ifade eden Soysal, buradaki öğrencilerin çok şanslı olduğunu söyledi. 
 
HMKÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Nurhayat İflazoğlu da etkinliğe yaklaşık 40 öğrencisi ile beraber geldiklerini ve gastronomi adına çok değerli bilgiler aldıklarını kaydetti.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler